Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ostoksia

Sunday, January 06, 2008

Ostoksia

Tänäänhän on joku loppiainen. Täkäläisten kauppojen aukioloperiaatteet on sen verran joustavat, että putiikit ovat yleensä auki oli pyhä tai ei. Etenkin keskustassa pienemmätkin pyrkivät pitämään bisneksen pystyssä, sillä turistit nyt ainakin shoppailevat viikonpäiviin katsomatta. Loppiainen sattui nyt kuitenkin olemaan yksi niistä harvoista pyhistä, jolloin putiikinpitäjät olivat valinneet vetää lonkkaa. Niinpä niin Skindeep, Natalie Schuterman kuin kyljessään kyhnyttävä mielenkiintoinen uusi tulokas Domainkin jäi koluamatta.

Isommat ostosmekat olivat business as usual, joten TopShop-vierailulla tuli koluttua koko SOUK. Eniten löytöjä tuli tehtyä Monkista, toisaalta Oasikseen jäi yksi lyhyt musta villakangastakki, joka ehkä vielä osoittautuu tarpeelliseksi...
Karkilla on tämä sama mekko mustana, mutta nyt sen sai puoleen hintaan violettina. Koska Karkin mekko on ollut lähes päivittäin jonkun meistä päällä, tuumasin, että violetille (joka on meidän kaikkien lemppariväri) on varmasti myös paljon käyttöä. Mekko on siis Mintun, vaikka Peetu toimiikin mallina...
T-paita Monkista puoleen hintaan. Tummansinisellä pohjalla pikkuisia vaaleanpunaisia tähtiä ja Lontoon rae -painatusta. Tääkin on oikeesti Mintun. :)
Harmaa perusribbipoolo, Oasis.
Peetu löysi itselleen ihanan turkoosin neuleen Monkista. Lyhyt malli toimii erinomaisesti korkeavyötäröisten hameiden ja housujen parina tai pidemmän topin kanssa, niinkuin kuvassa. Minttu saa kuulemma lainata.

Puoli kahden maissa - eli noin puoli tuntia ennen NK:n alen alkua - aloimme vyöryä kohti Hamngatania. Tuumasin siinä kävellessämme, että onhan se aika mautonta mennä niin aikaisin tavaratalon oven ripaan roikkumaan, mutta pääsemmehän sitten ensimmäisten joukossa sisälle ja nopeasti pois tungoksesta. Olimme varmaan parin korttelin päässä, kun kadulla alkoi näkyä tiivissä muodostelmassa seisovia ihmisiä. Muutama satametriä lähempänä iski tajuntaan, että kyllä - kaikki nämä ZILJOONAT ihmiset ovat tulleet jonottamaan päästäkseen NK:n aleen jo tuntikausia sitten.

Järkeilin nopeasti, että todennäköisyys saada käsiin jokin niistä arviolta viidestä kappaleesta Marc by Marc Jacobs -laukkuja, joita olin etukäteen zoomaillut, on todella olematon. Tuumasimme siis Peetun kanssa, että vahvistamme itseämme herkullisilla bageleilla ja latteilla läheisessä Espresso Housessa samalla kun odotamme, että jono NK:n ulkopuolella hälvenee. Sitten voisimme pyörähtää tässä näköjään leveysasteen odotetuimmassa alessa ja ehkä ottaa pari hassunkurista kuvaa blogijuttua varten. Tunsimme olomme sivistyneeksi ja fiksuksi.

Päädyimme lopulta NK:lle vähän kolmen jälkeen ja monet special-ale-pöydät ammottivat silloin jo tyhjillään. Väkeä oli paljon, mutta mitään hysteerisen hauskaa kaaosta á la Hullut Päivät ei kylläkään ollut havaittavissa. Haahuilimme laukkuosastolla, missä oli edelleen aika paljon jäljellä mm. Longchampin ja Furlan laukkuja. Peetu sovitteli nahkahanskoja, mutta muuten ei näkynyt oikein mitään kiinnostavaa.
Oltiin oikeastaan jo lähdössä poispäin, kun yhtäkkiä huomasin, että pari myyjää tulee henkilökunnan ovesta tavarakärryn kanssa. Kärryssä olevat tavarat oli varastopakkauksessa (kääritty silkkipaperiin), mutta olin havaitsevinani tutun laukun kahvan. Kärppänä hyökkäsin kärryn luo (noin viidenkymmenen muun tarkkasilmän kanssa...) ja lyhyen mutta hermoja raastavan odottelun jälkeen kärrystä paljastui uusi armakseni:
joka oli peräti -50% alessa!!!
Mitä tästä opimme? No, ehkä emme mitään, mutta fikalla kannattaa aina käydä!

Labels:


Comments:
oij, ihania ostoksia! <: Ja tuo laukku! Näyttää toosi pehmeältä tuo nahka. Paljonko se tuli loppujen lopuksi maksamaan? :)
 
oi nam kivoja etenkin nuo monkin ostokset, ja laukkukin ihana!
 
Tuo laukku on ihana! Oletteko kaikki samaa kokoa, sinä, Peetu ja Karkki?
 
Hei tosi onnistuneita löydöksiä! Etenkin tuo kakkoskuvan paita on mieleeni. Laukusta en edes viitsi puhua - vapisen kateudesta täällä :>
 
toi lyhyenmallinen sinisävynen paita, _ihana!
 
Voi vitsi, sinulla kävi tosi hyvä tuuri laukun kanssa! Onnea uuden laukun omistajalle! :)

Tykkään hirveästi myös tosta Peetun turkoosista neuleesta!
 
Aika unelma tuo lyhyt, turkoosi neule! Lyhyttä neuletta olen itsekin etsinyt, ja jos tuollainen pamahtaisi eteeni, olisin aika tyytyväinen. Myös mekko näyttää ihanan lämpimältä ja väljältä.
 
Onnea laukusta, se näyttää tosi hyvälle!
 
No voi huhhuh. Onneks en lähtenyt edes yrittämään tuohon kaaokseen... todellakin onneksi olkoon että onnistuit sieltä löytämään ihanan laukun! (ei mulla nyt ihan sentään sitä mustaa korttia ole, vaikka itse asiassa viime aikoina oonkin ostanut niin paljon NK:lta että oon saanut NK vita plus -kortin...)
 
Pupupaita: Laukun nahka on ihan mahtavan hyvälaatuista ja pehmeää! Maksoin siitä sunnilleen 250 euroa.

Anonymous: Monkilta tekee kyllä hyviä löytöjä! Ja laukkuun olen tosi tyytyväinen. :)

Anonymous 2: Kiitos! Ei me ihan saman kokoisia olla, mutta vaatteita pystymme kyllä lainailemaan. :)

Nanna: Olin kytännyt laukkua jo tosi pitkään, mutta täydellä hinnalla se oli vähän liikaa budjettiini. Olin varautunut 30% aleen, joten tuntuu melkein siltä, että olisin ollut säästäväinen, kun alea olikin peräti 50%!

Sarita Noora: Paidan sävy on tosi onnistuntut ja mallikin oikein mukava!

Pinja: Kiitos kiitos! Laukku tulee olemaan mukana jokaikisessä päivänasussa tästä lähtien! ;)

Dixillusions: Monkissa oli samanlainen lyhyt neulepaita mustana ja o-pääntiellä. Melkein nappasin senkin mukaani, koska malli on niin kiva, mutta pihiys iski...

Antti: Thanks! :)

Tukholman tyttö: Kyllä siellä olis ollut huumori tiukoilla, jos olis ollut vähän pakottavampi tarve löytää jotain. Laukun kanssa kävi tosiaan enemmän kuin tuuria!
 
kivoja löytöjä ja erityisesti toi marc jacobsin laukku on todellinen aarre. Erityisesti tykkään myös tosta liilasta paidasta/ mekosta, se on ihanan väljä.
 
AH en voi uskoo, löysit sen marcin laukun ! oh mi god viel -50%... onnea !!
 
Anonymous: Olin etukäteen vähän sitä mieltä, että ovesize-neuleita en enää viitsi hankkia, mutta tuo lila paita/mekko on niin ihana päällä, että uskon käyttäväni sitä tosi paljon!

Wheat: Tuntui tosiaan ihan kohtalolta, että satuin saamaan tuon Marc Jacobsin laukun! Se on juuri niin ihana kuin ajattelinkin... :)
 
Eikä! Ensinnäkin miksi suomesta ei saa Marc Jacobsia ja toisekseen miksi täällä ei ikinä,ikinä ole heti -50% alea?? Eli siis yhteenvetona tästä pikkupikku angstista: mahtava laukku!
 
Tsiisus mikä tungos, näyttää suorastaan melkeen epätodelliselta toi kuva.. :O
 
tuosta lilasta mekosta pidin kovasti. ja muutkin löydöt olivat söpöjä :)
 
Paljon tuolle violetille mekolle jäi hintaa? :)
 
Lily: Tervetuloa vaan tänne shoppailemaan! ;D

Desthea: Joo... Siellä oli peräti tv:n pääuutisten kuvaaja paikalla, koska kansaa oli niin tajuttomasti. :P

Saga: Kiitos!!

Lila: Mekolle jäi hintaa noin 20 euroa. Ei paha!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?