Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihanaa postia!

Tuesday, May 15, 2007

Ihanaa postia!

Että voi tulla pienistä asioista iloiseksi! Tänään tuli postissa (tai oikeastaa söötti kundi UPSista toi kotiovelle...) American Apparellin mekko, josta oli juttua vähän aikaa sitten...

Toimitus ei ollut ihan niin nopea kuin mitä kotisivuilla luvataan, mutta ei viikko (9 päivää, jos ollaan tarkkoja) nyt mitenkään pahalta tuntunut. Ei täällä ole ollut mitkään mekkokelitkään, joten toimituksesta tulee godkänt. Mekon materiaali tuntuu käteen hyvältä ja napakalta, mutta vielä en ole ehtinyt testailemaan sitä tositoimissa.

Hiukan jännitti punainen väri. Heti, kun tilaus oli lähtenyt, teki mieli muuttaa mekko harmaaksi. Harmaa olisi tietty ehkä monikäyttöisempi, mutta jotenkin niin käytännöllinen ja - harmaa.

Eli - tadaa - look at this:



Eikä siinä vielä kaikki! Arvatkaapas, mitä tuli vielä postissa?! (no ei tosiaan tarvi oikeasti arvata...) Vain 1,5 päivää tilauksesta - uusi kamera!!

Luvassa on siis paaaljon uusia kuvia ja teen varmasti reportaasin mekon mainostetusta monikäyttöisyydestä!

Huomenna lupaan esitellä, mitä tarttui haaviin TopShopin Kate Moss -mallistosta.

Labels:


Comments:
ihana punainen mekko! hyvä että otit tuon, etkä harmaata. c: tuohon on sitten helppo yhdistää vaikka niitä harmaita asusteita ;-> ja jes, uusi kamera ! c-: namnam, minäkin haluaisin.
 
Ihan loistava ajoitus postauksellasi, kiitos. Olen nimittäin jo jonkun aikaa harkinnut kyseisen mekon ostoa.

Mua kiinnostais kovasti mekon mitoitus: vastaako hyvin kokoa, jota yleensä käytät vai oliko yllätystä suuntaan tai toiseen? Pohdiskelen, uskallanko tilata XS:n, jota useimmiten käytän vai näyttääkö makkarankuorelta... Kun kokotaulukossakin lukee XS:n kohdalla Euro-koko 28-30. Mikä kumma se on? Eihän noin pieniä kokoja näe koskaan edes kaupassa.

Tuolla American Apparellin sivuilla taisi lukea jotain sen suuntaista, että palautus ei ole mahdollista, ainoastaan vaihto. Että olis kiva osua nappiin tilauksessaan.
 
Ihana mekko. Itsekin olen tuota sillä silmällä katsellut, mutten kuitenkaan uskaltautunut tilaamaan. Ja punainen parempi valinta kuin harmaa! :)
 
Kiitos kommenteista!!

Milla-Emeliina: pohdin itsekin etukäteen kovasti tuota koko-kysymystä. Käytän tavallisesti M-kokoa, mutta kun siellä sivuilla kovasti varoteltiin, että koot ovat vähän pieniä ja jos oma kokosi on "kokojen välistä" ota isompi. Niinpä tilasin L koon. Ei se nyt missään tapauksessa liian iso minulle ole, mutta todennäköisesti M olisi ollut myös hyvä - eli pikkuisen väljä tuo L on. Toisaalta ihan hyvä, että ei ole makkarankuori. Hmh onpas vaikea antaa tarkempaa neuvoa.

Luulen, että nuo varoitukset on enemmän amerikkalaisille suunnattuja...
 
toi mekko on niin ihana <: voisin tollasen mustan ostaa, kun ei oikeen oo mitään mustaa kivaa mekkoa <: toi on niin monikäyttöinen, voi pitää useammissakin juhlissa <:
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?