Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kesän paras mekko!

Thursday, May 03, 2007

Kesän paras mekko!

American Apparellin uutiskirje oli kolahtanut yön aikana mailboxiin - ja mikä ihana monikäyttöinen mekko oli esittelyssä heti ensimmäisenä! Suhteellisen selkeälinjainen perus-trikoomekko muuten, mutta pääntien nauhojen avulla on yhdestä ja samasta mekosta mahdollista väsätä monta erilaista lookia.

American Apparellin sivuilla on liuta videonpätkiä, joista voi luntata ohjeet eri versioiden solmimiseen. Ohjeita on yhteensä 15, kaikki toinen toistaan kivemman näköisiä!

Mekkoa on saatavana kahta eri mallia ja noin ziljooonaa eri väriä. Kapean mekon hinta on 34 € ja laajahelmaisen 36 €. Postikulut tulevat tietty päälle...

EDIT: Tarkistin asian - EU:n alueelle ei ole lainkaan postituskuluja!!

EDIT 2: Ihan niinkuin Tuhlaus tuolla kommenteissa sanookin "Free Shipping" koskee vain yli 200 € tilauksia... :( Tilasin siitä huolimatta tuon laajahelmaisen mekon kirkkaanpunaisena!! On se vaan niin hieno!



Ainoa vaikeus tällä hetkellä on valitsisiko kapean kynämallisen mekon vai laajahelmaisen mekon... Kumpikohan olisi monikäyttöisempi? Ja mikäköhän olisi paras väri? Minttu pukeutuu melkein aina mustaan/valkoiseen/harmaaseen, mutta meneekö idea hukkaan, jos mekko ei ole herkullisen värinen?

Labels: ,


Comments:
Tosi vaikea keksiä et kumpi mekoista on kivempi, kapea vai laajahelmainen ja olisko musta sitten kuitenkin käyttökelpoisin... Kiitos Minttu, oot paras Bloggaaja!

Miira (fani <3)
 
Mun mielestä tuo laajahelmainen on paljon kivempi. Itse valitsisin siis sen. Värivaihtoehtoja onkin sitten ihan liikaa vaa'an valittavaksi :P
 
Musta tuntuu kanssa, että tuo laajahelmainen on kivempi ja varsinkin kesäisempi. Kapean jos hankkisi mustana saisi siitä kyllä monikäyttöisen arki/juhlamekon...
 
Voiko tuolta American Apparelista tilata Suomeen postiennakolla?
 
Voi että kun rupesinkin nyt unelmoimaan tuollaisesta! Että kiitti vaan! ;) Onhan tuo kyllä monikäyttöinen, ja n. 40e 15 mekosta ei ole paha hinta ;)
 
Anonymous: Luulen, että AA:sta voi tilata vain maksamalla luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express). Hyvä puoli kuitenkin, että mitään postituskuluja ei tule! Postituskulut yleensä nostaa tällasten tilausten hintaa älyttömästi.

Muotipuoti: älä muuta sano!!
 
Eikö Tukholmassa (Söderissä) ole jossain American apparellin liikekin? Ihan kuin olisin joskus nähnyt putiikin jossain galleriantyyppisessä.
Että jos tulee sinne päin asiaa...
 
Ainakaan tällä hetkellä American Apparelilla ei ole omaa putiikkia Tukholmassa (eikä muuallakaan Ruotsissa), mutta olisko niitä joskus saanut jostain muusta putiikista - en osaa sanoa. Olen kuitenkin kuullut "luotettavalta taholta" huhuja, että syksyllä aukeaisi Pohjoismaiden eka American Apparel -putiikki Tukholmassa!

Jälleen yksi hyvä syy lisää käydä Tukholmassa!
 
Korjaus!
Jos sieltä store.americanapparel.eu saitilta meinaa tilata, niin kyllä tulee postikuluja. Itse postasin samasta mekosta aiemmin ja oman tutkimisen tuloksena postikulut ainakin Suomeen ja samoin Ruotsiin alle 200 € tilauksista ovat 15 €. Se "Free shipping for Europe" tarkoittaa yli 200 € tilauksia.
Eli mekko 36 € + postikulut 15 = 51 €
 
Tuhlaus: Kiitos korjauksesta! Totta tosiaan - postituskulut on suolaiset 15 €, jos tilauksen arvo on alle 200 €. Aika suolainen hinta - varsinkin, kun antavat ymmärtää, että postituskuluja ei tule...

Tilasin silti tuon laajahelmaisen version kirkkaanpunaisena - on se niin monikäyttöinen. Ainakin toivottavasti! :)

Kävin myös blogissasi (en muista ennen käyneenikään...) ja lisäsin sut favoritteihini - eli tapaamisiin!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?