Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suunnitelmia viikonlopulle

Thursday, April 12, 2007

Suunnitelmia viikonlopulle

Mintulla on ensi viikon tiistaina tapaaminen maisterityön ohjaajan kanssa. Sitä ennen pitäisi saada valmiiksi 10 sivua uutta tekstiä - mielellään "valmista" sellaista - ja lähettää ne Patrikille. Patrikin toive oli saada sivut jo huomenna. HAH. Uutta tekstiä on paperilla noin neljä sivua, mutta se ei todellakaan ole valmista... Voi olla, että tulee vähän kiire. Niinkuin aina.

Että ei tulisi tekemisestä pulaa, aloin suunnitella tunika/jättipaita -projektin aloitusta.

Kuva: Suuri Käsityölehti 6-7 2006, lehden kuva: Pekka Järveläinen

Ajattelin käyttää lähtökohtana tuota viime kesän Käsityölehdessä ollutta kaavaa, mutta muokata sitä hiukan... Ainakin lehden kuvan perusteella kädentiet on tosi kittanat ja rannekkeet (vai miksi niitä nyt kutsutaan, kun ne on kyynärpään kohdalla??) Mintun makuun liian massiiviset. Oma kankaani on vielä sellaista pehmoista viskoosi-puuvilla sekoitetta eikä puuvillabatistia, kuten kuvassa. Tavoitteena olisikin vähän pehmeämpi yleisilme.

Inspiraatiota hain S/S 2007 catwalk-kuvista (juu.. just silloin, kun olisi pitänyt kirjoittaa sitä en-sano-mitä!):

Kuva: Stella McCartney (vas.), Proenza Schouler ja Marc Jacobs

Tukholmaan on kyllä luvattu viikonlopuksi ihan kesäkelejä, lauantaina on Peetun synttärit ja tosiaan pitäis kirjoittaakin ahkerasti - niin että saa nyt sitten nähdä kuinka tässä käy.. Mutta jos ei mitään suunnittele, niin ei kai sitä sitten koskaan tule valmistakaan!

Labels: , ,


Comments:
Tervehdys Tampesterista! Voisitko harkita blogisi lisäämistä blogilista.fi sivuille? Olen etsinyt tällaista vähän asiallisempaa muotiblogia jo pitkään, blogilistan kautta päivitystesi seuraaminen olisi vaivattomampaa.

Ihana blogi! Aurinkoisia kevätpäiviä :)
 
Jatta: Lisäsin blogini pari päivää sitten blogilistalle - toivottavasti löytyy. Ja tosi kiva, jos tykkäät blogistani! Terkkuja ex-kotikaupunkiini!
 
Jeps, nyt löytyi! Hakusanoilla ei tärpännyt, mutta uutuuksissa näkyi olevan. Kiitos :)

Kommentit muuten näkyvät "haamupäivityksinä", en tiedä mitä asialle voisi tehdä mutta infoan kuiteski.

Terkut vien perille "neulepiireihin". Pysytääs linjoilla!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?