Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ruotsin paras muotiblogi

Monday, April 02, 2007

Ruotsin paras muotiblogi


Aftonbladetin ja Nokian järjestämä kilpailu parhaasta ruotsalaisesta muotiblogista on ratkennut tänään. Voiton vei ylivoimaisesti 44 %:lla äänistä Engla's Showroom -niminen blogi. Voittaja saa suuren kunnian lisäksi matkan New Yorkiin ja Nokian N73 -puhelimen.
Kilpailu ei ollut tosiaankaan tasainen, sillä seuraavaksi tullut Amanda sai 5,6 % äänistä ja kolmantena Hanna Fridén, joka keräsi 5,5 % äänistä. Ehkä näin on parempi - eipähän tarvitse "hävinneiden" harmitella sitä, että jäivät muutaman äänen päähän voitosta.
Minttu ei kyllä uskalla toivoa vastaavaa kilpailua suomalaisille muotiblogeille, mutta New Yorkiin olisi kyllä nasta päästä... ja uusi kännykkäkin tulisi tarpeeseen - sellainen, jolla voisi kuvata huomaamattomasti putiikeissa, ettei heitetä pihalle niinkuin kerran NK:lta...

Labels: ,


Comments:
Noloja tilanteita, kerro tarkemmin! :) Meitä tultii kans teineinä torumaan yhessä Tukholman H&M:istä, kun "vähän" kamera pilkotti kassista.
 
NK:lla oli mallinuken päällä esillä aivan ihana asukokonaisuus, jota tietty ryhdyin kuvaamaan... Saman tien tuli paikalle myyjä, joka vaati poistamaan kuvan kamerasta ja läksytti vielä kaupan päälle, että ei kaupoissa kuulemma sisällä saa kuvata!

Nolotti ihan hirveästi ja häivyin paikalta vähin äänin. Niin että oikeastaan en joutunut suorastaan ulos heitetyksi - tai se oli laadultaan enemmän henkistä. No, opinpahan olemaan varovaisempi! ;)
 
En kyllä minäkään kannata tuontyyppistä kilpailua Suomessa järjestettäväksi, sillä taso ei riittä lähellekään ruotsalaisia muotiblogeja.
Englan blogissa olen vieraillut, ja ihan positiivinen kuva jäi, joten trevlig NY-resa, Engla! :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?