Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Metsän poika tahdon olla...

Friday, January 08, 2010

Metsän poika tahdon olla...

Halonhakkaajaruudut toimivat, kun hakusessa on rennonrokkaava yleisilme. Pitkään kuvittelin, että olen elänyt oman ruutupaitakauteni silloin joskus, mutta kuinkas kävikään.

Image Hosted by ImageShack.us

Kate Moss, Mary-Kate Olsen, Alexa Chung ja Kirsten Dunst todistavat, että farkut+ruutupaita yhdistelmä on ihan ehdoton, kun hakusessa on sopivan rento, suorastaan nonchalantti, mutta kuitenkin kivasti puettu look.

Joulualesta on kotiutunut meille muutamakin herkullinen metsä-äijähenkinen paita. Tosin pari niistä asuu ensisijaisesti Peetun garderobissa ja vain yksi Mintun.

Image Hosted by ImageShack.us
Peetu löysi H&M:n alesta 9 eurolla turkoosiruudullisen flanellipaidan. Jack&Jonesin puna-harmaaruudullinen kustansi noin 14 euroa - alessa sekin. Molemmat paidat ovat miesten mallistoista ja kokoa XL kunnolla rennon ilmeen ja olon saavuttamiseksi.
Image Hosted by ImageShack.us

Pakollisella Tampereen Stockan läpitsekkauksella Mintun silmiin osui miesten osaston aletangossa Cottonfieldin (kaikista maailman merkeistä!!) puuvillainen ruutupaita. Paidan kuosi on tosin lähempänä keittiön pöytäliinaa kuin halonhakkaajaa, mutta ihanan vihreä-oranssi-valkoinen -värityksen ja pehmeän materiaalin vuoksi se oli rakkautta ensi silmäyksellä! 40% alen jälkeen paita kustansi 45 euroa.

Mitä mieltä olet - toimiiko ruutupaidat edelleen vai saisiko 90-luvun loppu tulla ja hakea omansa pois?

Labels:


Comments:
Moi Minttu! Mulle ei tullut mieleen ketään parempaa vastaajaa mun kysymykselle kuin sä, vaikka tää nyt sun blogin aihepiirin jokseenkin sivuaakin :), eli:
olen tässä alkuvuodesta matkustamassa Ruotsiin, ensin Turusta Tukholmaan joka on jo aika basic juttu mutta siitä matkan pitäisi jatkua kohti Linköpingiä. En tiedä oletko sä ikinä matkustanut tota väliä, mutta osaisitko yhtään sanoa millä kulkuneuvolla (periaatteessa juna tai bussi?) toi matka sujuisi parhaiten, ja tuleeko junalla matkustaminen Ruotsissa paljon kalliimmaksi kuin bussilla matkustaminen? Yritin selata vaikka mitä Resplusin sivuja ja muita mutta en saanut vastausta tohon kysymykseen, hah!
Osaat sitten auttaa tai et, kiitos jo etukäteen! :)
 
Musta tietynlaiset toimii. Sellaiset, jotka näyttää ala-asteen flanellipaidoilta EI!:D
 
Heittäydyn ärsyttäväksi ja kyselen vielä tuosta äänestyksestä. Pitääkö siihen sähköpostiin siis kirjoittaa perustelukin?

Omaani laitoin vain sen blogin nimen ja osoitteen. Kai se huomioidaan vai lähetänkö perustelut perässä? :D
 
Anonymous: Ruotsalaiset junaliput vaihtelevat hinnoiltaan aika paljon riippuen matkan ajankohdasta ja miten kauan etukäteen lippu ostetaan. Samaan tapaan siis kuin lentoliput. Kannattaa tsekata sivuilta: www.sj.se tarkemmin hinta. Yleensä bussilla matkustaminen tulee pikkuisen halvemmaksi (mutta ei aina!) - lipunhintoja voi tsekata täältä: www.swebusexpress.se

MouMou: Just tota ala-aste-efektiä välttääksemme otettiin paidat XL-kokoa! :)

Molla: Kyllä saa kysyä!! Otin vain siitä kisapostauksesta kommentointimahdollisuuden pois, etteivät ihmiset jätä kisavastauksiaan siihen.

Varsinaisesti osallistumiseen ei tarvita perusteluja. Perusteluhan on oikeastaan se, että juuri tämän bloggarin juttuja muotiviikolta sinä haluaisit lukea. Toisaalta musta on kyllä kiva lukea perusteluja, joita jotkut ovat kuitenkin jättäneet! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?