Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

It's a SILVER day!

Wednesday, January 06, 2010

It's a SILVER day!

Kai kaikki nyt varmasti tiesivät, että yhdellä ehdottomasti Suomen upeimmalla, tyylikkäimmällä, omaperäisimmällä ja charmanteimmalla muotibloggarilla on tänään synttärit? Sen kunniaksi (no ehkä vähän muutenkin, mutta en malttanut olla sanomatta, kun tää osui niin nappiin! :D) Minttu kiskoi jalkaansa hopeiset Panic in Paradise -farkut. Sain kyseisen Silver Shepard -mallin testattavakseni alkuviikosta.

Image Hosted by ImageShack.us

Ihan ensimmäinen reaktio oli, että oho ovatpas jämäkät. Hopeamaali muuttaa jonkunverran elastaanifarkkujen jousto-ominaisuuksia ja tuntuvat sen vuoksi aluksi hiukan kankeilta. Hopeointi on mukavan rokkaavasti aavistuksen epätasainen ja voisin kuvitella, että pesujen jälkeen efekti vain voimistuu. Ihan tasaisen hopeiset farkut olisivat olleet kyllä auttamatta too much.

Image Hosted by ImageShack.us

Saamani farkut ovat oikein napakat (lue: joulumässäilyjen jälkeen tosi tiukat!), mutta istuvat silti yllättävän mukavasti päällä. Pahin ongelmakohtani - urheilulliset (krrhm...) pohkeeni - aiheuttavat suurimmat ongelmat, mutta pienellä lirkuttamisella farkut istahtavat päälle kuin unelma.

Labels: ,


Comments:
Hyvältä näyttää! Mua kiinnostaisi noista ne kultaiset versiot..
 
Noi on kyllä makeet. Ja onneks ne muotoutuu päivän aikana vähemmän jäykiks.:)
 
aah. kiitos.
you´re the best
//silver
 
Kerrassaan todella upeat! (=
 
SIKAHIENOT!
 
Hottia! ;)
 
NinaV: Kultaiset on kanssa tosi hienot! Saa nähdä, miten tuo metallinkiilto kestää käyttöä ja kulutusta, mutta toistaiseksi olen tosi tyytyväinen!

MouMou: Juu - eikä ne nyt niin mahottoman jäykät olleet. Vähän vain erilaiset näihin überstretseihin tottuneelle... :D

Silver: no, you are!! :)

Anonymous: Voi kiitti!!

Anonymous: Eikö!! :)

Juho: Hihi!! Laitan noi vielä kunnon asuun tässä pikapuoliin...
 
ihan mahtavat !
 
uu, mitä täytit, 52 ? :O
 
Lura: Eikö olekin!!

Linda: Jos olisit klikannut linkkiä, olisit ehkä huomannut, että kysymyksessä ei todellakaan ollut MINUN synttärini! :DDD
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?