Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viimeinen koulupäivä & pulkkamäkivetimet

Friday, December 18, 2009

Viimeinen koulupäivä & pulkkamäkivetimet

Peetulla oli tänään syyslukukauden viimeinen koulupäivä. Varsinaisia juhlia ei järjestetty, mutta ykköset kohelsivat koko aurinkoisen iltapäivän pulkkamäessä. Itse actionista ei valitettavasti ole kuvia (paparazzi ei ollut tervetullut paikalle... kas kummaa!), mutta pulkkamäkivetimet saatiin kuitenkin ikuistettua. Ihanin on tietty Peetun uusi Roxyn snoukkatakki!

Image Hosted by ImageShack.us

Kun ohjelmassa on talviaiheista liikuntaa, mikään kampaus ei voita kunnon lettejä. Letit pitävät karvat pois kasvoilta ja estävät hiuksia liimaantumasta huulirasvaan. Pipon alla ponnari tai mikä tahansa muu sykerö näyttää helposti notre damen kellonsoittajalta, mutta letit istahtavat nätisti minkä tahansa päähineen alle. Bonuksena lettien aukaisun jälkeen hulvattomat hippikiharat!

Image Hosted by ImageShack.us

Mintun ikivanhat Vagabondit ja mummun neulomat villasukat pitävät varpaat lämpimänä jopa täkäläisittäin varsin merkittävässä -7 asteen pakkasessa.

Image Hosted by ImageShack.us

Vielä lisää lämmintä. Oli sillä tytöllä hanskatkin!

Roxyn snoukkatakin ihania pieniä yksityiskohtia...

Image Hosted by ImageShack.us

Labels:


Comments:
Ikivanhar Vagabondit näyttävät siltä, että hyvän rasvaukset ja hoitosuihkeen käyttelun jälkeen ne olisivat taas rustiikkisella tavalla vallan asiallisen näköiset.
 
Minusta olisi kiva kuulla mitkä ovat ruotsalaisen nuorison tämänhetkiset måste-jutut, vaikka Peetu ei ehkä itse kaikkia villityksiä harrastaiskaan?

Meillä on ton kankaiset lasketteluhousut - ne ovat tosi kivat!

Menossa Tahkolle - jos vain kasvot kestää -20 asteen kelejä mäessä!Gemini
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?