Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viime keskiviikkona

Tuesday, December 22, 2009

Viime keskiviikkona

Täkäläinen, pääosin naisyrittäjistä koostuva verkosto, Shenet, järkkäsi tunnelmallisen muotihenkisen illan viime viikolla. Trendiluentojen jälkeen pääsimme stailaitumaan itsensä Liselotte Westerlundin opastuksella. Halukkaat saivat myös pikameikin Sisleyn taitavan meikkitaiteilijan käsittelyssä ja paikalle kutsuttu kuvaaja räpsi lopputuloksesta lukemattomia otoksia.

Image Hosted by ImageShack.us

Itselleni oli täysin uutta, että Sisleyn kosmetiikalla ei ole mitään tekemistä samannimisen vaatebrändin kanssa. Hintahaitarin ylimpään kastiin lukeutuvat meikit ovat Sisleyn edustajan mukaan Keski-Euroopassa ja etenkin Ranskassa varsin suosittuja. Periaatteessa olen erittäin kiinnostunut laadukkaasta kosmetiikasta, mutta melkein sadan euron pulittaminen voiteesta, jonka sopivuudesta omalle ihotyypille ei ole takeita, ei kyllä oikein houkuta.

Image Hosted by ImageShack.us

Suunnittelija Liselotte Westerlund piti eloisan puheevuoron business-naisten pukeutumisesta. Muutamassa asiassa olen täysin samoilla linjoilla hänen kanssaan: musta on hyvä - eikä lainkaan tylsä perusväri, kunhan muistaa yhdistellä eri tekstuureja, samettia, villaa, silkkiä jne. Jakku on pukeutumispalapelin todellinen peruspilari, joka tuo sopivasti ryhtiä, mutta antaa myös tilaa persoonallisille ratkaisuille. Mikään ei voita kauniita korkoja, kun haluaa asuun naisellista särmää.

Image Hosted by ImageShack.us

Valokuuvaaja Andreas Wanitzky on tehnyt muotikuvauksia mm. Damernas Världille.

Aikas mielenkiintoinen kokemus seistä ensimmäistä kertaa ihan oikean valokuvaajan kuvattavana. Taisiis kai ne koulukuvien ottajatkin ovat ihan oikeita kuvaajia ja sekin, joka joskus muinoin napsi ylioppilaskuvat. Mutta oli tuossa kuitenkin hiukan eri meininki.
Image Hosted by ImageShack.us

Kuvausrekvisiittana Liselotte Westerlundin tyylikäs shaalikauluksellinen jakku.

Labels: ,


Comments:
olet hyvin kuvauksellinen
 
Mun kokemusteni mukaa Sisleyn kosmetiikka on niin vahvasti hajustettua, ettei tule kuuloonkaan laittaa niitä naamaan. Pelkän purkin avaaminen kun jo pistää silmät vuotamaan.

Ja joo, sulla on kyllä taipumusta onnistua kuvissa, olipa kuvaaja sitten vaikka amatöörikin!

http://anotherfabday.blogspot.com
 
Hei,
tulipa onnistuneita businesskuvia! Taitava kuvaaja onnistui vangitsemaan sinusta sen olennaisen pilkkeen, joka ainakin mun (ventovieraan, satunnaisen blogikävijän) mielestä erottaa sut ruotsalaisista kolmetoista tusinassa-muotitytöistä ja -tädeistä.
 
Vau, miten hienoja kuvia susta! :)
 
mulla on ollut testeri sisleyn voiteesta, en muista nimeä, mutta kyllä se oli ihan tajuttoman hyvän tuntuista rasvaa! hinta vaan on todellakin sen verran suolanen että en ole raaskinut putelia ostaa...
 
Anonymous: Voi kiitos!! :)

Prefecta: No sit tuo Sisley ei taida olla mun juttuni. En pidä yhtään voimakkaasti hajustetusta kosmetiikasta...

Leena: Kyllä oli aika mahtava kokemus olla taitavan valokuvaajan käsissä! Pelkästään kameran ja objektiivin näkeminen teki hetkestä jotenkin "virallisemman". :D

Ilonasi: Kiitos! Kyllä huomaa, että ammattilaiskuvaaja on ollut asialla.

Anonymous: Pitäis kyllä ehdottomasti saada testeri kokeiltavaksi vähintään, ennenkuin tuon hintaluokan voiteisiin investoisin... :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?