Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sinivalkoinen itsenäisyyspäivä

Sunday, December 06, 2009

Sinivalkoinen itsenäisyyspäivä

Sama virsi niinkuin aina... pitäisi jo olla juoksemassa ja matkalla ihan muualle, mutta pikapikaa ensin illan asu, joka päällä olen menossa suomi-kompiksen luokse vahtamaan Linnan Juhlia!

Mekko on oikeasti Peetun löytö kirpparilta joskus ziljoona vuotta sitten. Jo alunperin se toi mieleeni Marimekon ja Vuokon 60-lukujen kuosit. Sopii siis päivään paremmin kuin hyvin, vaikka tuleekin H&M:ltä! Valkoinen miesten kauluspaita on kivasti preppy. Kengät eivät nyt tulleet kuvaan. Kotibileissä sitä kuiteskin hengataan sukkasilteen. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Labels:


Comments:
Minusta asu saattaisi kaivata jonkilaista vyötä. Muuten oikein nätti mekko:) (Mutta missä on tärkein asuste, Mirri?)
 
Kivalta näyttää itsenäisyyspäivän mekko :)

Samalla ajattelin kysellä sinulta neuvoa. , Olemme mieheni kanssa tulossa uudeksi vuodeksi Tukholmaan. Ajattelin, että voisitko suositella keskihintaista hyvän hintalaatusuhteen ravintolaa uuden vuoden aaton illalle? Pöytävaraus kun olisi varmaan hyvä tehdä jo nyt. Olen ymmärtänyt, että siellä suhtaudutaan uuden vuoden juhlintaan asiaan kuuluvalla tärkeydellä ;)

-Elina
 
Seeds: Testailin asua kyllä vyönkin kanssa, mutta halusin säilyttää mekon 60-lukuisen hengen...

Elina: Kiitos!

Useimmat ravintolat tarjoavat uutena vuotena spesiaalin uuden vuoden menun. Niiden hinta-laatusuhteesta en osaa sanoa, mutta täällä tosiaan vuoden vaihtuminen on iso juttu ja monet satsaavat siihen paljon.

Keskihintaisia ravintoloita on täällä paljon ja hiukan riippuu tietysti millaisesta meiningistä tykkäätte.

Esimerkiksi Riche voisi olla kiva paikka. Siellä on varmasti sellainen puolirennohko juhlatunnelma katossa. Condolen on klassikkopaikka, mutta taitaa olla hivenen sieltä hintahaitarin ylemmästä päästä. Nalen on kiva teatteriväen suosima paikka, mutta toisaalta Café Operassa saisi juhlia kristallikruunujen loisteessa. Bernsissä juhlitaan perusteellisesti ja tarjolla on myös ohjelmaa - sinne taitaa kuitenkin eksyä vähän vanhempaa väkeä. Rennompi tunnelma on varmasti esimerkiksi Grill-ravintolassa.

Toivottavasti näistä vinkeistä on jotain apua! :)
 
Ihanan paljon vaihtoehtoja. Eiköhän noista paikoista joku sovi meidänkin tyylimme ja budjettiimme. Tampere kiittää ja kumartaa! :)

-Elina
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?