Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pikamatka Thaimaahan!

Saturday, December 19, 2009

Pikamatka Thaimaahan!

Tämä juttu tulee poikkeuksellisesti ajastettuna pari tuntia eteenpäin. Olen nimittäin menossa yllätysbileisiin, enkä halua, että juhlakalu aka yllätyksen kohde saa etukäteen vihiä suunnitelmista blogini kautta...

Juhlien teema on Thaimaa. Sillä aikaa, kun vieraat saapuvat ja juhlapaikka viritetään kunnon thai-tunnelmaan, saa synttärisankari nauttia ihanasta thai-hieronnasta. Hieronnan jälkeen hän kuvittelee menevänsä miehensä kanssa thai-ravintolaan syömään. Arvatkaapa oliko hippasen vaikeaa olla eilen ihan hissukseen, kun juttelimme puhelimessa ja yllätyksen kohde hehkutteli miehensä synttärilahjaksi järkkäämää kivaa "pikamatkaa" Thaimaahan! Tietäisipä vain!!

Vieraita pyydettiin pukeutumaan teemaan sopivasti, jos siltä tuntuu. Itse rrrrakastan teemajuhlia ja piti oikein pidätellä, ettei mopo olisi ihan karannut käsistä! Ha ha!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Hilpeä olen viettänyt koko päivän biitsillä surffaten -look on fuskattu kms:n suolavesisprayllä ja disp Coren Beach sprayllä. Lumisateen ja hillityn pakkaskelin keskellä varsin uskottavan oloinen lopputulos. Eikö?

Image Hosted by ImageShack.us


Päivän soundtrack:

Labels:


Comments:
Minttu, täytyy ensinnäkin sanoa että näytät UPEALTA! Suorastaan hehkut:) Ja toiseksi, jos ei ole liian henkilökohtainen kysymys, saanko kysyä paljonko painat ja miten usein harrastat urheilua/minkätyyppistä? Niin ja onko sinulla kuinka niukka ruokavalio? En ymmärrä miten voit olla samaan aikaan noin hoikka, mutta sinulla kuitenkin naiselliset muodot. Oon kade!:)
 
Kivalta näyttää. :)
Teema bileet on hauskoja!
Minkä merkkiset nuo aurinkolasit on?
Kivan näköinen malli, tuollainen klassinen.
 
Voi miten ihanan kuuloiset juhlat. Kumpa minullekin joku joskus järkkäisi <3.
 
Kuulostaa mahtavalta! :)
Osaatko muuten sanoa miten kaupat on sielläpäin auki näin pyhinä? esim miten 27-28.12? yritin katsoa netistä joittenkin kauppojen aukioloaikoja (esim. bikbok yms) mutta en löytänyt... kiitos jo etukäteen!
 
Anette: Voi kiitos!! En omista vaakaa, joten en tiedä ihan tarkalleen, mitä painan. Viimeksi noin pari kuukautta sitten kävin vaa'assa kaverini luona ja silloin painoin 52 kg (olen 166 pitkä). Juoksen 2-3 kertaa viikossa noin tunnin pituisen lenkin ja joogaan pari kertaa viikossa. Syömisten kanssa en ole kovinkaan tarkka. Tykkään kaikesta hyvästä ruuasta ja herkuista - myös pizzasta ja suklaasta!

Maria: Aurinkolasit ovat edulliset Paule Ka pour La Redoute -mallistosta. :)

Mii: Älä muuta sano! Ja yllätyksen kohde oli niin yllättynyt, että ihan tärisi riemusta, kun tajusi, että me kaikki ollaan siellä!!

Anonymous: Noina päivinä täällä on kaupat ihan normaalisti auki. Sunnuntaina on pikkuisen lyhyemmät aukioloajat, tyyliin 11 (tai 12) - 17.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?