Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Cheap Monday -silmälaseja!

Thursday, December 03, 2009

Cheap Monday -silmälaseja!

Image Hosted by ImageShack.us
Farkkuskenen totaalisesti edullisilla, cooleilla ja hyvännäköisillä farkuilla uudistanut Cheap Monday laajentaa valikoimaansa. Seuraavaksi pääkallomerkki valloittaa silmälasimarkkinat! Särmät pokat saapuvat Synsam-putiikkeihin kaikkien nelisilmien ja sellaisiksi hinkuavien iloksi heti vuoden vaihteen jälkeen. Tosin huhujen mukaan ensimmäisiä malleja saattaa olla saatavilla jo nyt...

(kuvat on nyt vaihteeksi ladattu ImageShackin kautta. Näkyykö??)

Image Hosted by ImageShack.us

Hinnaltaan Cheap Monday -pokat ovat linjassa merkin edullisen imagon kanssa. Ehkä vihdoin voisi toteuttaa ikiaikaisen haaveen useammista erityylisistä kakkuloista.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Pokia löytyy sekä muovisina että metallisina. Ja ikiaikaisia klassikkomalleja on selkeästi käytetty inspiraation lähteenä. Mikä ei ole ollenkaan huono asia, jos minulta kysytään!

Image Hosted by ImageShack.us

Peruspilotit ja rehdit nörttilasit kiinnostaisivat. Pokien ostaminen on vain jostain syystä aivan erityisen tuskastuttavaa puuhaa. Ehkä juuri siksi edelliset Chanelini viettävät lähiaikoina 10-vuotissynttäreitä! :D

Labels: ,


Comments:
mulla ainakin näkyy kuvat!
T:Karoliina
 
Hienon väriset nuo turkoosi-läpinäkyvät. Minä varmaan ostelisin silmälasejaki usein, jos ne ois halvempia :) Tosin yli vuosi sitten Specsaversilta ostamistani kaksista laseista toisia en ole käyttänyt vieläkään, kun ne toiset vaan on niin paljo kivemmat :) Pitäs muistaa joskus ottaa ne toisetki käyttöön.
 
!! kolmannet ja viidennet voisin ottaa milloin vain! mulla on aika basic-pokat itselläni nyt, juurikin siitä mainitsemastasi tuskaisen valinnan syystä. mustat hieman nörtähtävät pokat oli kaikkein helpoin valinta keväällä kun kipeänä olin silmälaseja valkkaamassa :D etenkin nuo vihreät olis tosi ihanat kaveriksi silloin kun tahtoo jotain vähän erikoisempaa.
 
Karoliina: Hienoa! :)

Majayna: Niin siinä voisi tosiaan käydä, jos olisi useammat lasit. Päälle eksyisi kuitenkin aina ne samat, joista tykkää eniten!

Laura: En tiedä uskaltautuisinko itse ihan väreihin, mutta kunnon mustat nörttilasit ja metalliset pilotit olisi kyllä hauska saada!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?