Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Astetta coolimpia lastenvaatteita - Rockefella

Sunday, December 13, 2009

Astetta coolimpia lastenvaatteita - Rockefella

Image Hosted by ImageShack.us

Törmäsin viime viikolla itselleni aikaisemmin täysin tuntemattomaan lastenvaatemerkkiin. Sen jälkeen, kun Peetu kasvoi ulos lastenmallistoista on jostain syystä tutkaan tarttunut vähemmän sitä lajia. Nyt kuitenkin kohdalle osui niin tajuttoman kivoja lastenvaatteita, että on ihan pakko laittaa tämä vinkiksi kaikille teille, joilla on onni pukea 3 kk - 6 v. ikäisiä pikku-rebellejä!

Rockefella pelastaa kaikki äitelänmakeisiin tekokuitulastenvaatteisiin kyllästyneet isot ja pienet ihmiset.

Image Hosted by ImageShack.us

Malliston kulmakivenä on erilaiset denim-vaatteet, farkut, hameet ja farkkutakit. Tyyli on perinteisen rokkihenkinen - full of dreams of denim, Rockabilly and rebellious lifestyle...

Image Hosted by ImageShack.us

Vaatteiden yksityiskohdat on mietitty tarkkaan. Taskut, niitit, napit, saumat - kaikki ovat osa autenttista kokonaisuutta. Lasten tarpeet on kuitenkin otettu huomioon monella tapaa. Farkkujen vyötäröön on piilotettu säädettävä kuminauha ja aidon farkkunapin alle piiloutuu helppokäyttöinen painonappi. Vaatteiden pesuohjeet on painettu suoraan kankaaseen, jotta vältyttäisiin kovilta ja kutittavilta lappusilta.

Image Hosted by ImageShack.us

Rockefella kantaa myös yhteiskunnallisen vastuunsa. Kakki vaatteet on tehty Oeko-Tex standard 100:n mukaisesti ja 10% myyntivoitosta lahjoitetaan lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta taistelevalle Plan Sweden -järjestölle.

Image Hosted by ImageShack.us

Tukholmassa Rockefellan vaatteita löytää ainakin Götgatanilla sijaitsevan Skrapan-ostoskeskuksen kakkoskerroksesta. Myös heidän oma nettikauppansa näyttää toimittavan Suomeen.

Rok rok!

(ainiin... nykyisin tämmöisissä jutuissa pitää olla aina tuoteseloste. Ei - tämä ei ollut maksettu mainos. Ei - en saa mitään "oravannahka"korvausta tästä. Ei - Rockefellan omistajat tai työntekijät eivät edes tiedä, että olen tällaisen jutun kirjoittanut. :))

Labels: , ,


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?