Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suurshoppailua laivalla...

Monday, November 09, 2009

Suurshoppailua laivalla...

Ihan ensimmäiseksi pitää kysyä, että onko tosiaan niin, että nämä tinypicsiin ladatut kuvat eivät näy täällä blogissa? Bloggerin kuvatilini on täynnä, mutta pitää varmaan alkaa käyttää jotain muuta palvelua, jos tinypic-kuvat kieltäytyvät toimimasta...

Viikonlopun Tampereen reissu oli oikein onnistunut. Hiukan kyllä jännitti etukäteen kaikkien vanhojen kavereitten tapaaminen, mutta hauskaa oli ja juttua riitti. Erityiskiitokset upeista etkoista ja nautinnollisista jatkoista Tinnille! Ja kaikille muillekin ihanasta, virkistävästä seurasta!

Sen verran usein tulee nykyään pyörittyä laivan tax freessä, että mihinkään hurjimusmaisiin shoppailuorgioihin en inspiroitunut. (ironiaa otsikossa, voi kun olen nokkela! ;D) Muutama Erittäin Tarkkaan Harkittu hankinta tuli kuitenkin tehtyä.

Image and video hosting by TinyPic

Lumenen silmämeikinpoistoaineesta olen kuullut pelkkää hyvää. Puhdistaa kuulemma takkusimmankin vedenkestävän ripsarin ilman turhia itkuja ja on muutenkin parempi kuin monet hinnakkaammat kilpailijansa. Täältä meiltäpäin saa kyllä Lumenea Åhlénsilta ja Kicksiltä, mutta silmämeikinpoistoainetta ei ole näkynyt. Aikaisemmilla reissuilla sitä ei ole näkynyt myöskään laivan valikoimissa. Nyt sain kuitenkin hankittua ja odotan innolla testailua!

Image and video hosting by TinyPic

Menomatkalla silmiin osui täydellisesti Rellu-bileiden vetimiin sopivat korvikset. Snö of Swedenin koruissa on tosin hiukan epäsymmetriset makeanveden helmet, mutta mielestäni ne matsasivat ihan loistavasti illan asuun. Ja tosiaan - helmet ovat ihan kauniin helmenvalkoiset, vaikka kuviin tulikin jotain ihme sinerrystä.

Image and video hosting by TinyPic

Paluumatkalla pengoin fyndhyllaa ja löysin ihan täydellisen sävyisen Chanelin luomivärisetin reilussa alessa. En nyt mitenkään hillittömästi tarvinnut uutta luomiväriä, mutta en pystynyt vastustamaan itselleni täydellisesti sopivia värejä (sävy 86 Garden Party), kaunista rasiaa ja edullista hintaa... Tästä tulee takuuvarma suosikki - ehkä joku käyttää ne vanhatkin luomivärit pois. :)

Labels:


Comments:
Snön korut on kivoja! Itsekkin ostin juuri viikonloppuna ihanan Snön ranneketjun, missä on mokkaa ja ketjuja. :)
 
Mulla näkyy kuvat hyvin, mutta ilmeisesti on niin, että tinypic-tilittömillä ei näy. Omassa blogissa sama ongelma :/
 
Mulla ei ole tinypic-tiliä, mutta kyllä ne kuvat silti aina ovat näkyneet. Sulla ja muillakin.
 
nyt näkyy taas. kiva katsoa
 
Välillä kuvat latautuu tosi hitaasti ja joskus kuvista jää alaosa pois. Nytkin tuo korviskuva katkeaa keskeltä (sen alla ei varmaan oikeasti ole montaa senttiä tyhjää tilaa ennen tekstin jatkumista :)?) Nimenomaan sun, Sallan ja Johannan blogeissa on tätä ongelmaa, muissa seuraamissani ei ole ollut.
 
Ei näy, ei. Eikä missään muussakaan etusivun jutussa. Uutta kirppiksellä -jutussa näkyi yksi kuva.
 
http://kuvat.fi auttaa.
 
Teresa: Tykkään kyllä kanssa kovasti, vaikka joissakin on nykyään mielestäni Snön logo jo vähän turhankin isolla...

Salla: Ihme ongelma... Päätin testata photobucketia. :)

Micci: Ok - hyvä tietää. Vähän outo ongelma tuo...

Anonymous: Uusimmat kuvat on nyt photobucketissa - toivottavasti se toimii vähän vakaammin!

*jossu*: Vähän outo ongelma, mutta tosiaan toivottavasti tuo photobucket olisi vähän toimintavarmempi.

Anonymous: Se uutta kirppiksellä -kuva tais olla viimeinen, joka mahtui mun blogger-tililleni...

Anonymous: Kiitti vinkistä! Täytyypäs tsekata tuo!
 
Mä olen kyllä mielestäni nähnyt Lumenen silmämeikinpoistoainetta myös täällä Tukholmassa, ainakin Åhléns Cityssä. Pieni vinkki vain jos toteat tuotteen hyväksi, niin ei tarvitse Suomeen asti lähteä hakemaan...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?