Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pikkujoulut!!

Friday, November 20, 2009

Pikkujoulut!!

Ruotsalaiset eivät juuri pikkujouluista perusta - ovat enempi sellaista Julbord-porukkaa... Onneksi tältäkin puolelta lahtea löytyy aina muutamia, jotka ovat valmiita juhlimaan suomihenkisellä pikkujoulufiiliksellä.

Mintun bileasuun päätyivät - tietenkin - kaikki uutukaiset Jimmy Choo for H&M hankinnat. (En jaksa tapella tuon photobucketin kanssa... ehkä ne kuvat joskus tulevat taas näkyviin...). Mekko on täydellinen loistohankinta Nelly.comista.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Testailin tuollaista täysvihreää bilesilmämeikkiä. Aikaisemmin olen luullut, että vihreäsilmäisten pitäisi kaihtaa vihreää luomiväriä, mutta sittemmin parikin eri meikkitaiteilijaa on suositellut sitä minulle. Tosi hillittömän hyvin kuvissa näkyvä meikki koostuu kahdesta luomiväristä (Body Shop Nature's Minerals sävy 03 (ostettu omilla rahoilla) ja Make Up Store Eyedust sävy Amazonas (saatu lahjaksi)). Lisänä tietty Chanelin eyeliner ja Masterpiece Max -ripsari.

Image and video hosting by TinyPic

Jimmy Choo for H&M kengät ovat kertakaikkiaan niiiiiin mukavat jalassa, että olen valmis lähettämään kiukkuisia ajatuksia jokaikiselle, joka vielä jaksaa urputtaa, että tässä on pelkästä nimestä maksettu ekstraa. Sitäpaitsi Zaran ja TopShopin kengät ovat järjestään samanhintaisia kuin H&M:llä nämä yhteistyöhommelit, joten sikälikään en kyllä ymmärrä valittajien pointtia.

Ja siis. Onhan ne vaan Niin Hienot!!

Image and video hosting by TinyPic


Päivän soundtrack:

Labels:


Comments:
No eipä minullakaan ole malliston kengistä pahaa sanaa sanottavana. Milloin viimeksi olen onnistunut saamaan täysnahkaiset (pohja mukaanlukien) alle satasella?

(vastaus, en ikinä)
 
Sain netistä hankittua yhdet malliston kengistä. Ne tulivat postissa eilen ja tuntuvat kyllä laadukkailta. Jalassa ovat tosi hyvät ja pehmeät. En voi olla kuin todella tyytyväinen hankintaani. Ja toimituskin oli meganopeaa!
 
Oi oi, pääsit jo ulkoiluttamaan Jimmyjä :D Hyvältä näyttää!!

Omani ovat vasta olleet kotikipittelyssä. Ja hyvältä tosiaan tuntuvat!!
 
do not leave home with that hair!
 
on nuo jimmy choot upeat :))
 
Nyt harmittaa, että en hankkinut tuosta mallistosta kenkiä :(
 
Upeat nuo kengät ja upean lihaksikas pohje sinulla :)

Miten sie Minttu aikoinaan päädyit Tukholmaan asumaan?

t. miu
 
ootko koskaan tehnyt postausta kuuntelemastasi musasta? meinaan vaan, että älppäreistä tolla seinällä voisin päätellä sun musamaun menevän aikalailla yksiin omani kanssa... ja pienellä selailulla huomasin sun fanittavan Blondietakin!
miten muuten oot ne kiinnittäny?

terveisin uusi lukija : )
 
Kamicha: No tosiaan - alennusmyynneistä voisi ehkä teoriassa saada vastaavat, mutta vain teoriassa!

Anonymous: Pikkujoulujen jälkeen voin todeta, että kengät ovat erittäin hyvät ja tasapainoiset jalassa! Jalat eivät väsyneet ollenkaan samaan tahtiin kuin muissa yhtä korkeissa kengissä!

Lilou: Toivotan hyviä "ulkoilutuskelejä" sinullekin! :)

Anonymous: U DOAN LIEK MAH HAIR???

Lura: No eikö!! :)

Anonymous: Oon kyllä kieltämättä tosi tyytyväinen hankintaani!

Miu: Muutin Tukholmaan mieheni työn perässä kesällä 2000. :)

Anonymous: Tervetuloa mukaan joukkoon! En ole kyllä tehnyt musapostausta - pitääpä laittaa harkintaan! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?