Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Photoshoppii

Wednesday, November 25, 2009

Photoshoppii

Tuoreimman W Magazinen kannessa keekoilee ikinuori Demi Moore ärhäkässä Balmain-virityksessä. Leppoisaa airbrushia on selkeästi suihkuteltu reilusti neljänkympin rajapyykin ohittaneen näyttelijättären ohimoille, mutta salaliittoteorioiden mukaan tällä kertaa ei olla tyydytty pelkkään ylimääräisten (lue: kaikkien) ryppyjen ja muiden inhimillisten kauneusvirheiden häivyttämiseen.

Image and video hosting by TinyPic

Bongasin Rodeosta varsin huikean kuvakollaasin, jonka perusteella ei ole ihan hillittömän vaikea uskoa, että Demi Mooren nuorekkaan kropan takana on... tjaa, nuori kroppa!

Image and video hosting by TinyPic

W:stä tietysti vakuutellaan, että kuvankäsittelyssä ei ole tehty mitään "tavallisuudesta poikkeavaa". Mutta mitä ihmettä sekin nyt sitten tarkoittaa, kun kaikenlaisia sairaita muokkauksia päätyy mainoksiin asti.

Labels: ,


Comments:
demi itse vakuuttelee twitterissä, että kuva on täysin aito, mutta kyllä muakin erittäin suuresti epäilyttää.
 
jep, katso demin oikeanpuolista lonkkaa/puusaa tai siis kangasta sen kohdalla
 
aivan mainiota! kiitos tästä! (mä oon ihan vakuuttunu, et toi kansi on koottu kahdesta eri kuvasta.)
 
Why, oh why?
Se on kaikki mitä pystyn sanomaan.
 
Niin, siis kuvassa oikealla olevasta lonkasta puuttuu siivu siitä ranteen ja kyljen välistä. Siinä on fotoshopparille tullut kyllä ihan kunnon kämmi.

Ja Demissähän on siis kaikki aitoa, tietysti ;P
 
Saga: No tietenkin väittää - mitä muutakaan voisi? :D

Anonymous: Kyllähän toi vähän epäilyttävältä vaikuttaa...

Emma: Aika vakuuttava esitys tosiaankin!

MJ: Eikai tässä paljon muuta voi...

Prefecta: Tottahan toki!! :D
 
http://photoshopdisasters.blogspot.com/2009/11/wgate-demi-moore-demi-anja-rubik.html
 
Pääsit vissiin joron jäljille tässä huiputuksessa.

En osaa sanoa tuosta Demin omasta minuudesta, kun jenkeissä on jo varmaan ala-asteella ensimmäiset haaveet jostain kirusgisesta korjauksesta tätä päivää, niin mitä ne on ammatikseen esilläolevalla ammattinäyttelijällä.
Ehkä nuori kolli Ashton pitää Demin ihan varpaisillaan ja ikuisesti nuoruutta ihailevana, mikä taas kertoo paljon näyttelijän päänsisäisestä maailmasta.
Kaikesta huolimatta Demi on onnistunut ainakin kasvojen kohentelussa, päinvastoin kuin moni muu, erityisesti suun fylleissä on mokailtu näyttävästi.

Huoh. Mä oon vaan päätynyt personal traineriin, joka vaan karusti kysi haluunko mä äksän vai yyn. Valitsin äksän ja nyt sitä hikoillaan salilla, tavoitteena edes näkyvä vyötärö.

terveisin UU, noin viiskyt ja risat
 
Moi vielä,

mä en osaa linkittää itse Facebookkiin tätä blogia, kun aina vaan täppään sitä pientä äffää sivuilla. Eilen kerroit, että nyt voi linkittää ja minä etsin kissojen ja koirien kanssa sitä pientä äffää sivultasi.

Anteeksi kun nyt vaivaan tällä, näyttäisin niin mielelläni blogiasi kavereille naamakirjassa.

ent Uu, nyt Gemini nimimerkiltäni
 
Anonymous: thx!

UU aka Gemini: Kyllä mun listaltani löytyy kanssa treenaus ensimmäisenä ja tärkeimpänä kauneudenhoitokeinona! Siitä saa kaupan päälle hyvän mielen... samaa tuskin voi sanoa kauneusleikkauksista!

Ja nyt pitäisi sen fb-nappulankin olla paikoillaan! Pientä sähläystä täällä päässä... :D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?