Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Metallic

Tuesday, November 10, 2009

Metallic

Harakkaan iski vakava metallinkiillon himo... Välillä on suorastaan hengenvaarallista lueskella ihanien kanssabloggarien juttuja. Inspiroitumiselta ei voi juuri välttyä. Valloittavan MouMoun blogista bongasin villiinnyttävästi kiiltävät hopeafarkut. (Myös kuva on törkeästi rötsitty Moksulta - laita pliis viestiä, jos haluat yksinoikeuden kuvaasi. Kiitos ja anteeks...)

Photobucket
Varsinkin nuo hopeafarkut saavat pulssin kohoamaan kummasti... Täydelliset juhlasesongin ykköshousut ovat ilmeisesti tulossa Panic in Paradisen nettikauppaan joskus ensi viikolla.

Parhaimmillaan näyttävät kimallepöksyt ovat yksinkertaisen ja vähemmän kiiltävän yläosan kanssa. Pikkuisen maskuliininen matsaus hälventää halvat pissis- ja tyrkkyvaikutelmat.

Photobucket

Balmainin metallinkiiltoiset housut on malliltaan eri maata kuin hopeiset pillit, mutta idea on silti sama. Valkoinen löysähkö paita särmä jakku ja killer heelsit toimivat.

Ehkä vielä enemmän omalta tuntuu Stella McCartneyn tapa pukea mustat metallinhohtoiset farkut.

Photobucket

Valkoinen simppeli t-paita, vähän melkein äijämäinen musta jakku ja perusavokkaat - täydellinen kombo ilman turhia koruja tai muitakaan härpäkkeitä!

Latasin muuten ihka ekaa kertaa kuvat photobucketin tilin kautta. Näkyykö nyt paremmin? Ihme säätöä näiden kuvien kanssa...

Labels: ,


Comments:
Mä veikkaan, että Tuomo vaan tykkää, kun postasit aiheesta. Yllättävän moni noille syttyi!:)<3
 
Nyt ainakin näkyy kuvat hyvin!
 
Jos tosiaan inspiroidut nykyään edellä minitusta blogista niin taidanpa siirtyä muille maille vieraahille :D
 
MouMou: Seuraava hitti??

Anonymous: No hienoa!

Minsku: Blogosfäärissä riittää valinnanvaraa! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?