Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kettutyttö ulkoilee

Thursday, November 05, 2009

Kettutyttö ulkoilee

Ihana Carin Westerin suunnittelema kettupuuhkaneluetakki on jo ehtinyt ulkoilla muutaman kerran, mutta nyt vasta oli mukamas sen verran aikaa, että ehdin näpsiä pikaiset päivänasu-kuvat.

(Tiedän, että käsitteestä "päivän asu" on ollut jonkin verran juttua Suomessa ja ainakin jotkut Arvovaltaiset ovat olleet sitä mieltä, että koko sanonta on ihan hullunkurinen. Minttu on taas vastarannankiiski ja sitä mieltä, että "päivän asu" pitäisi mitä kiiruummin vakiinnuttaa suomenkieleen ja silloin loogisesti yhdyssanana "päivänasu". Kysymyksessähän on kuitenkin jo pitkään käytössä ollut konsepti esitellä mitä vetimiä milloinkin erinäisilläkin bloggareilla sattuu olemaan päällään. Esimerkiksi Kielitoimisto antaa suosituksensa vakiintuneiden käytäntöjen perusteella, joten ehdotukseni on, että me muotibloggarit pannaan pikkuisen painostusta kehiin ja tuodaan suomekieleen uusi sana: päivänasu!)

Ehkä sit ensi kerralla vouhkaan siitä, miten paljon nautittavampia ovat grafiikat vanhojen lp-levyjen kansissa kuin esmes Spotify-sivuston vasemmassa alakulmassa kyyhöttävä pikkuinen lätkä... :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Tykkää!
 
Kiva asu! :-)
Minä taas olen hitusen eri mieltä tuosta mainitsemastasi kirjoitustavasta. Päivän asu on terminä hyvä, mutta kirjoitusasun tulisi ehdottomasti olla erikseen. Myös suomen kieli kirjoitetaan erikseen, vaikka voisihan senkin kuvitella olevan jo melkoisen vakiintunut sanaparivaljakko.
 
Ihana neul, ja komppaan Bisquitsia. Tulee heti Nasu mieleen, jos se olisi päivänasu.:)
 
Tossa kuvassa alimmaisena on Madonnan Into the Groove Lp-levy. Kannessa kuva leffasta (suom.) Missä Olet Susan? Eli mielenkiinto kohdistuu siihen mitä levyllä on? Onko kyseessä Into the Groove single vai leffan soundtrack?

Loppuun: Tää oli sitten se "Eka kommentti" mihinkään blogiin :D
 
Kiva nostalgiaseinä! Ja erottuupa Minttukin tapetista :)!
 
Anonymous: THX!! :)

Bisquits: Enpäs ala väittämään vastaan! :D

MouMou: Ha ha - päivä nasu!! :DD

Anonymous: Vai että eka kerta! Tuo kuvassa näkyvä Madonnan levy on In to the groove -sinkku. :)

Tuike: Hih - positiivista, että erotun edelleen tapetista! Levyseinä oli Peetun idea - sain kyllä pikkuisen vaikuttaa siihen, mitkä kannet päätyvät näytille. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?