Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vinkkejä hit o dit!

Wednesday, October 21, 2009

Vinkkejä hit o dit!

Cheap Monday järjestää mallikappaleitten loppuunmyynnin tämän viikon perjantaina ja lauantaina. Luvassa on hillittömän halpoja hintoja (mm. farkut irtoavat viidellä eurolla) ja sen mukaisesti vähintään yhtä hillitöntä tungosta ja härdelliä.

Ystiksen aukioloajoiksi on ilmoitettu pe 23.10. klo 14.00 - 19.00 ja la 24.10. klo 12.00 - 16.00. Kokemuksesta tiedän, että vaikka myytävää kampetta on runsaasti, ripustetaan "loppuunmyyty" -lappu luukulle vain pari tuntia ovien aukaisun jälkeen. Eli mikäli homma kiinnostaa, kannattaa paikalle, Medborgarplatsenin Debaseriin, ilmestyä ajoissa!

Toinen vinkki: vaikka uhkapelit eivät kiinnostaisikaan, kannattaa tsekata juttu Kasinoiden Ajaton Charmi. Voi olla, että siinä ehkä vilahtaa parin tutun bloggarin nimi... :D

Labels: ,


Comments:
Hei,

olen jäsen sellaisessa nettikaupassa kuin Campadre. Siellä on tulossa olevassa kampanjassa Cheap Mondaylta
edulliseen hintaan vaatteita.

En osaa sanoa ko sivustosta vielä mitään, tilasin yhdet kengät ja toivon että kaikki olisi asiallista
ja kengät oikeasti tulisivat.

UU
 
Voi nenä!!! Tullaan just aamukoneella lauantaina, mutta ei ehkä sitten ole järkeä mennä tonne Cheap Monday rientoihin. Jos sulla tulee jotain megavinkkejä vielä lauantaille niin saa kertoa ;)

Maija
 
Nyt harmittaa vielä enemmän, että meidän viikonlopun reissu peruuntui. Muutamat 5 euron farkut olisivat kelvanneet minullekin. Ensi kerralla toivottavasti on enemmän onnea.
Kootut viihdeuutiset- Kookas.fi
 
UU: No Cheap Monday on ainakin ihan asiallinen. Ei mitään huippulaatua, mutta hyvinkin hintansa väärti!

Maija: Ajattelin mennä tuonne CM:n "ystikseen" ja kirjoitan kyllä tänne raportin, kannattaako sinne mennä lauantaina vai ei... Pistänpäs mietintämyssyyn muut viikonlopun megavinkit! :)

Nattuli: No voi harmi... Lohdutuksena sen verran, että nuo tilaisuudet ovat kyllä usein niin kaoottisia, että hyviä perusfarkkuja on hankala löytää muutenkaan.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?