Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pressiviikko

Monday, October 19, 2009

Pressiviikko

Viime viikolla paikallinen pressveckan piti Minttua kiireisenä. Tässä vähän kuvasaldoa ja kuulumisia - sekä pieni kurkistus tuleviin uutuuksiin!

Marc by Marc Jacobsin aurinkolasit. Filmitähtifiilistä ja (melkein) salaperäinen pose. Ha ha!

Rannekorumania jatkuu...

Tekstiteepparien jälkeen seuraava villitys - mietelauseet koruihin präntättynä? Hursomhelst patinoitu rautalaatta, vanhan kunnon kirjoituskoneen kirjasintyyppi ja coolisti kulahtanut ruskea nahkaremeli toimii! Rannekoru ja lisää kuvia: Tree Jewellry

Välillä sitä aina ajattelee, että peace-merkki on jo tehnyt tehtävänsä tämän trendikierron osalta.

Mutta sitten silmiin osuu jotain näin namua, kuten Åskan irtokarkkisöötit rannekorut!

Benetton ei kuulu vakiovaatehtimoihini, mutta tyylikkäästi kanervan värinen chanel-henkinen jakkupuku toimisi kyllä moitteetta monenlaisissa yhteyksissä. Lisäplussaa vinoon leikatusta hamosesta!

Nikeltä on tulossa kaikkea kivaa innokkaitten treenaajien riemuksi. Pieni eko-ajattelun poikanen vaikuttaa versovan urheilujätin tuotanto-osastolla - tai ehkä se on vain Nikelle tyypillistä trendiherkkyyttä. Jokatapauksessa bambukuitu yhdistettynä teknisiin materiaaleihin on tavallista melkein kaikissa Niken ensi kevään sisäliikuntaan tarkoitetuissa vetimissä.

Ehkä hauskin uutuus on kuitenkin ihan oikeasti tajuttoman ultra-kevyet sisätreeniin tarkoitetut tossut. Materiaali on melkein läpinäkyvää, mutta rakenteensa ansiosta sen pitäisi kuitenkin antaa hyvän tuen jalalle. Kovin vaimennettu kyseinen versio ei ole, joten hikiaerobickaajien kannattanee pysytellä muissa malleissa.

Ravaamisen ohella pitää tietty olla tarkkana, etteivät energiavarastot pääse hupenemaan liiaksi!

Götgatanilla sijaitsevan Tully's Coffeen vadelmapiirakka vaniljakastikkeen kanssa ja muhkeat kanelipullat toimii! Suosittelen lämpimästi testaamaan!

Labels: , ,


Comments:
Oj oj oj, mikäs on tuo makee kello tuon rannelaattakorun kanssa samassa kuvassa? Saiskos vähän speksejä siitä? :)

-Anna
 
Anna: Se on mun vanha miesten malliston Swatch... :)
 
No niinpä tietenkin, aina kun mä näen jotain kivaa niin se on sitten hankalammin hankittavissa :) Mutta täytyypi katsoa jos swatchilta löytyisi jotain tuon tyylistä uudemmasta mallistosta! Kiitos vastauksesta! :)

-Anna
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?