Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kevät 2010 by Vagabond

Monday, October 19, 2009

Kevät 2010 by Vagabond

Kävin tsekkaamassa Vagabondin ensin kevään mallistoja. Olen kyllä ehkä enemmän "Bronx-tyttö" -eli tykkään extrememmistä mittasuhteista, korkeammista koroista ja ärtsymmästä designista kuin mitä järkevän ja käytännöllisen oloinen Vagabond tarjoaa. Silti varastoistani löytyy enemmän Vagabondia kuin Bronxia ja kyllähän keväällekin on tarjolla monia malleja, jotka järkevyytensä lisäksi ovat ilo silmälle.
Harmaan eri sävyjä yhdistelevät kiila-peep-toe-nilkkurit on käsitelty hauskan eläväpintaiseksi. Nahassa on hiukan nupukkimainen tuntu, mutta jo silmällä näkee, että se on vähemmän herkkä käytössä. Nappanahkaisesta kanttauksesta ja kivasta isosta soljesta (aatella, että kaiken kookkaan ei tarvitse olla rouheaa...) isot plussat! Seuralaiseni ihastui ikihyviksi näihin mehevän oransseihin herkkuihin. Ja täytyy kyllä sanoa, että yhdistettynä hänen luumunpunaisiin sukkiksiin näky oli kieltämättä makea! Itse diggailen uudenlaista koronmuotoa, joka onnistuu olemaan samalla kertaa vagabondmaisen järkeväntukeva ja kuitenkin siro ja muotoiltu. Jotenkin voisin helposti kuvitella nämä hiukan pin up -tyyliseen pukeutumiseen...
Luunvalkoiset sandaalit olisivat muuten varsin tylsät - pikkusen korkeat, muttei sit kuitenkaan, pikkuisen sirot, mut kumminkin järkevät lestiltään - mutta nilkkaan kaksinkertaisin soljin kiinnitettävät pannat ovat kiistatta täynnä asennetta.
Vagabond on flirttaillut hippiromantiikan kanssa jo muutamissa edellisissä kesämallistoissaan. Oikeastaan näistä kevyesti western-hippi -henkisistä puukkareista ei ole muuta sanottavaa kuin että en tiedä tulenko koskaan niitä hankkimaan, mutta jos ne löytyisivät kenkähyllystäni käyttäisin ne takuuvarmasti puhki.
Sirot perusnilkkurit - miksi ne päätyivät tänne blogiin? Perusteluja on muutamakin: a) kengän mittasuhteet on täydellinen esimerkki nilkkuri"varren" pituudesta, joka on erittäin pukeva, vaikka omat sääret ei muistuttaisikaan 13 vuotiaan kasvupyrähdyksen jälkeisiä mittoja, b) kengän kärjen malli - kauniisti, pyöreästi kapeneva ketunnenä-muoto c) väri + materiaali - mokka ja sähkönsininen.

Mitäs tykkäsitte Vagabondin uutuuksista?

Labels: ,


Comments:
Kyllä kaksi viimeistä mallia kolahti tänne eniten! Puukkareista tuli väistämättä mieleen Chanelin s/s 2010 ja sähkönsiniset nilkkurit nyt vaan oli niin_ihanat:)
 
Oijoijoi, nuo sähkönsiniset kyllä sytyttävät meikäläisen. Olen nyt flirttaillut tuon sähkönsinisen värin kanssa jo hyvän aikaa, mutta mihinkään sen pidemmälle en ole ehtinyt edetä. Olisi varmaankin kohta aika ottaa seuraava askel. ;)
 
Oi, noissa luunvärisissä sandaaleissa voisin ehkä kävellä koko ensi kesän, ihanat! Just noi tuplaremmit nilkassa tuo kivasti pientä särmää muuten siroihin kenkiin. Luunvalkoinen väri on vain vähän arveluttava, olikohan noita tulossa muissa väreissä myyntiin?
 
Höh, ehkä hieman pettymys tämä otos tulevasta mallistosta. Ainoastaan sähkänsiniset nilkkurit voisin ajatella kelpuuttavani.
 
Tämänkertainen tarjonta ei kyllä miellyttänyt silmää ollenkaan, näyttää vielä jotenkin todella hajanaiselta mallistolta. Ainoana poikkeuksena nuo sähkönsiniset nilkkurit, joissa oli sitä jotain.
 
Tykkäsin vimpoista ehdottomasti eniten. En tiedä olenko koskaan nähnyt mitään niin kaunista. Täydellistä.<3
 
Ainoastaan noi viimeiset ovat mun mieleen, muut lähinnä kammottavia.. Mä olen muutenkin taas pitkästä aikaa katsellut sähkönsinistä "sillä silmällä", joten sekin voi vaikuttaa siihen, että noi nilkkurit näyttää niiiiin herkullisilta! :D
 
Anna: Joo, noi puukkarit varsinkin on jäänyt vähän kummittelemaan mieleen...

Jenni: No sulle kyllä sähkönsininen sopisi ihan mielettömän hyvin!

Janita: Pressitoimistossa ei ollut näytillä kuin tuo väri, mutta yleensähän Vagabondilla on melkein joka mallista ainakin muutama väri.

KatriK: Mulle jäi vähän sellainen olo, että mallistosta oli vain pieni murto-osa esillä. Ehkä eivät olleet saaneet sitä vielä...

Katri: Niinkuin tuossa jo KatriK:lle vastasinkin, niin itselleni jäi sellainen olo, että esillä oli vain murto-osa lopullisesta mallistosta. Hajanaiselta tuo tuntui itsestänikin. :)

Susanna: No nuo siniset - ja viel mokkaiset!! - nilkkurit on kyllä todella mielettömän kauniit!

Micci: Sähkönsiniset nilkkurit sopisivatkin sun tyyliin tosi hyvin. Toisivat ripauksen.... sähköä! (Hee hee, olen nokkela!) Ei mut tosissaan ihana värilisä mustavoittoisiin kokonaisuuksiin.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?