Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kevät 2010 by Bronx

Wednesday, October 14, 2009

Kevät 2010 by Bronx

Bronx ei petä ensi keväänäkään! Tsekkailin eilen kevään 2010 mallistoa ja monta paria olisin voinut napata mukaani samantien.
Sekä niitit että gladiaattoriestetiikka tuntuu jo niiiin loppuunjauhetulta ja kyllästyttävältä... Paitsi kun kysymyksessä on patinoidut hiotut nappiniitit ja riisuttu design ilman turhia härpäkkeitä ja remeleitä.

Pradan kevät 2009 -mallisto on saattanut väikkyä mielessä näitä suunnitellessa. Kunnollisesta pohjasta lisäpisteitä!
Nää. On. Pakko. Saada.
Vähän maltillisempiakin korkohommeleita ja kivoja vetskareita.

Bronx on testaillut catwalkeilta tutuksi tullutta korotonta korkkarimallia. Omaan silmääni nuo näyttävät jotenkin oudoilta..
Ilmeisesti kamerakaan ei tykännyt, kun juuri näistä kengistä otetut kuvat olivat kaikki enemmän tai vähemmän epätarkkoja.
Kyllä näillä varmaan kävellä voi, mutta jotenkin huteralta rakennelma vaikuttaa. Valitettavasti pressitoimistossa ei ollut näytillä kokonaisia pareja, joten en päässyt kokeilemaan käytännössä.

Mitäs tykkäät - iskeekö Bronxin kevätmallit? Entä onko tuo "koroton" malli mielestäsi kiva? Uskaltaisitko testata?

Labels: ,


Comments:
Minusta nuo "korottomat" kengät ovat jotenkin todella epäilyttäviä. :D En mitenkään voi uskoa, että noilla voisi olla hyvä tai mukava kävellä. Olisi kyllä kiinnostavaa kuulla käyttökokemuksia joltakulta, joka on päässyt kokeilemaan. :)
 
Njaaa, en oikein tiedä Bronxin kevätmallistosta. Gladiaattorit olivat ihanat, mutta niinkun sanoit-niiiiin nähty-joten en saanut niistä oikein mitään wow pakko saada-fiilistä :(
Korottomia korkkareita pitää kyllä joskus päästä testaamaan itsekin! Odottelen, mikäli näittenkin kanssa kehittyisi pikkuhiljaa sellainen suhde, että niiden upeuden oppisi ymmärtämään ja sitten sellaiset olisi vaan pakko hankkia!:D
 
Neloskuva on aika makea, oliko niitä muissa väreissä? Beige ei hirveästi sytytä, musta voisi olla parempi :-)
 
3. ja 4. kuvan kengät voisin hankkia.
Beiget puuttuu kaapista ja nuo näyttävät kivalta!
 
Hyihyi, en itse tykkää ollenkaan noista korottomista. Näyttävät oudoilta ja jotenkin tuntuu että niillä en osaisi kävelläkkään. =D Gladiaattoreista tykkään, vaikka idea tosiaan alkaakin olla jo hieman kulunut.
 
Ylimmät valkoiset ja alimmat ruskeat, aah.:) Tykkään!<3
 
Nuo korottomat kengät näyttää minusta jotenkin kaviomaisilta. Mutta olisi kyllä mielenkiintoista testata moisia klopottimia.
 
Nuo ihan ekat sandaalit sekä vetoketjuin koristellut korkkarit iski eniten :) Korottomiin korkkareihin mä en ehkä uskaltautuisi, mutta niitä olisi kiva ainakin kokeilla!
 
Alimmat on aivan ihanat! Vaikka kyllä ne huterilta näyttää, mutta ehkä ne vaan näyttää. Voihan olla ettei kävely eroa mitenkään kiilakoroista? pakko päästä kokeilemaan!
-Rellu-
 
Oijoi siis jos vaan osaan kävellä noilla korottomilla niin ehdottomasti tuollaiset haluan! Hyvä että joku tekee tuollaisia myös meikäläisen budjetille! Ja noissa on jotain niin freesiä esimerkiksi juuri noihin gladiaattoreihin verrattuna:)
 
Jenni: Olisi tosiaan kiva päästä kokeilemaan kuinka kävely korottomilla kengillä luonnistuu... :)

Anna: Saa nähdä tuleeko tuosta "korottomuudesta" oikein kunnon villitys niin, että niitä lopulta löytyy kaikista mahdollisista kenkämallistoista. Jotenkin en kyllä jaksa uskoa siihen...

Getpalmd: Luulisi, että niitä olisi ainakin mustana. Tosin pressitoimistossa ei ollut kuin nuo beiget, mutta ei siellä välttämättä ollut ihan koko mallistoa, värejä etc.

Nuheila: Nuo beiget reikänilkkurit olisivat kyllä ihan täydelliset! Tarvitaan vain pari ruskettuneita sääriä lisäksi! :)

MoreAndMore: Korottomat on tosiaan aika erikoisen näköiset. :)

MouMou: Kenkäfanille lisäyksiä ostoslistaan??

NN: Olisi tosiaan jännä kokeilla, miten tukevilta (tai huterilta!) nuo tuntuvat jalassa!

Sara: Vetoketjusandaalit vaikuttivat erittäin käyttökelpoisilta. Korkokin on vähän maltillisempi, vaikka korkea onkin.

Rellu: Ihan totta. Todennäköisesti ne on ihan ookoot kävellä, mutta näyttävät vaan aikas erikoisilta. :)

Iinap: Onhan tuota korotonta mallia tosiaan nähty jo ainakin Stella McCartneylla. Tosiaan ihan pakko ainakin sovitella noita sitten keväällä! :)
 
AINA.;)
 
Tykkäsin eniten 2. ja 4. kuvien kengistä :]
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?