Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kettutyttö

Thursday, October 22, 2009

Kettutyttö

Viime viikolla tekemäni unelmien hankinta on jostain käsittämättömästä syystä jäänyt esittelemättä... Koko syksyn ostoslistallani on keikkunut käytännölliset, simppelit, ei liian lörpöt tai tunikamaiset neuletakit. Ja kyseisen ostoslistan ykköseksi kipusi pikkuisen yllättäen Carin Westerin kaikki mahdolliset kriteerit täyttävä neuletakki-ihanuus. Törmäsin ihanuuteen jo loppukesästä, kun Carin Westerin Weekdaylle suunnittelema mallisto tuli putiikkeihin. Spesiaalimalliston etuna on, että se on hiukkasen edullisempi kuin normimallistot. Valitettavasti se ei silti tarkoita varsinaisesti halpaa hintaa. Niinpä jäin miettimään... nääs, nääs... kyllähän te tiedätte.

Viimeviikolla poikkesin Weekdayssä ja havaitsin, että neuletakkeja on vain yksi jäljellä! Pikainen konsultaatio ystävällisen henkilökunnan kanssa paljasti, että kysymyksessä oli ihan oikeasti viimeinen kappale! Neuletakki on kokoa XS, mitä en kyllä normaalisti käytä, mutta järkevä shoppailuseurani vakuutti, että on turha tuijottaa kokomerkintöihin, jos vaate näyttää hyvältä päällä (kiitos Tinni!!). Niinpä mielettömän makea kermanvaalea neuletakki supercoolilla kettupuuhkapainatuksella päätyi omistukseeni!

May I present you, an ULTIMATE kettutyttö-neule:


Neuleen väri on tosiaan kermanvalkoinen, mikä näissä syys"auringon" värjäämissä kuvissa ei oikein tule esille...
Painatus on mustaa, hiilenmustaa ja mittasuhteet just täydelliset kunnon preppy-neuletakkiin! Okei, materiaali on 100 % akryyliä - kaikkea ei voi budjettilinjalla saada... Tosin akryyli kärsii mielestäni hiukan turhaan 70-luvulla eläneiden äitiemme negatiivisten kokemuksien aiheuttamien muistojen haamuista. Tämän päivän akryyli on ihan toista kuin ensimmäiset yritykset tehdä keinotekoista "villaa".

Itseasiassa olen saanut toivomuksen, että tekisin postauksen juuri akryylistä ja sen ominaisuuksista - se kun on niin tavallinen materiaali kalliimmissakin neuleissa. Päivitän juuri tietojani ja aiheesta on luvassa postaus ihan lähipäivinä. Tällä hetkellä voin tarjota oman henkilökohtaisen mielipiteeni, joka on: kaikissa kuiduissa on plussia ja miinuksia. Pitäisi tietää, mihin tarpeeseen vaatetta on hankkimassa, silloin on helpompi päättää onko kyseinen materiaali "hyvä" vai "huono". Ongelmia tässä aiheuttaa (etenkin suomalaisille tyypillinen) asenne, että saman vaatteen pitäisi toimia sekä siistinä edustusasuna, lämmittävänä välikerroksena, helposti huollettavana (esim. pesu...) ja paljon käyttöä kestävänä perusvaatteena. Näitä kaikkia saavutetaan harvoin yhden materiaalin avulla.

Rrrrakastan palloja helminappeja. Ja sitä, miten ah-niin-perus-neuletakki saa perusteellista twistiä painetusta kettupuuhkasta!

Voin vakuuttaa, että tulette näkemään tätä neuletta tylsistymiseen asti! Se on vaan niin täydellinen!! Toimii loistavasti sekä farkkujen että siistimmän asun kanssa. Malli, väritys ja helminapit antavat ihanan klassisen ja aikuisen (did I just say that?!) vaikutelman ja kettupuuhkapainatus toisaalta ... hmmh... romuttaa railakkaasti kaiken!

Kettuneule ei kuitenkaan päätynyt päälle tänään, mutta unelmien OTK-bootsit ovat kyllä olleet varsinainen jumitusasu. Onneksi syyssateet tuntuvat tulevan aina öisin, muuten olisi mokkasaapikkaitten kanssa helisemässä...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Onko teillä siellä pimeää, harmaata ja syksyistä? Kenties pikkuisen loskaakin jo? Tässä kaikille vähän auringonpaistetta: Sunshine presentin her most intelligent face!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels: ,


Comments:
Voi kun se on vielä pikkuinen kisu:)

Itse en voi sietää akryyliä kovinkaan monessa vaateessa, vaikka se ensikoittamalla tuntuukin mukavalta. Se kun mielestäni hiostaa inhottavasti, mutta ei silti ole kovin lämmin talvella, niin että on yhtä aikaa kylmä ja hiki. Yh:P
 
häiritsee tosi paljon näiden sun kuvien huono laatu. ja tee tuolla tukallesi jotain pliis.
 
no tuo yhdistelmä ei oikein iske. olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja nyt keksin ketä muistutat: olet nuorempi versio miina äkkijyrkästä.
 
Iihana pikkuinen Sunshine! <3 Kivasti piristikin tätä meidän harmautta, loskaa ei onneks ole.

Mokkakenkien kanssa saa kyllä olla varovainen. Arvaa vaan, kenen uudet mokkanilkkurit on jo kantapäästä kulahtaneet autolla ajamisen seurauksena.. :<
 
Mageeta. Iloa syksyyn ...
 
Jopas on kommentteja... Mun mielestä Mintun tukassa ei ole mitään vikaa!

Kettuneule on tavallaan karsea, mutta kuitenkin hieno! Ennemmin tuo kuin ihan oikea elukka puuhkana. Monkillakin on kettu olalle -versionsa: http://monkiworld.com/se/collection/#/product11

Mukavaa syksyn jatkoa! :)
 
Ai ei ole mitään vikaa?:D no huhhuh! noin karmeaa tukkaviritystä ei oo vuosikymmeniin nähty. Suoristettuna ne on nätit mutta tuossa luonnontilassa jotain aivan karmeaa
 
Seeds: No eikö olekin suloinen!!

Akryyli onkin parhaimmillaan sekoituksissa tuomassa kestävyyttä..

Anonymous: Pitäis tosiaan paneutua noihin kameran säätöihin. :)

Anonymous: Hih! Kunnon suomalaisia naisia siis!

Micci: Jeps, huomaan, että myös kärjet tuntuvat kärsivän harppovasta kävelytyylistäni. :D

Anonymous: Sitä samaa sulle!! :)

Ellu: Kommentoijia on aina joka lähtöön - onneksi enemmistö näitä mukavia!

Tykkäsin kettupainatuksesta samasta syystä! Jotenkin ehkä vähän karsee ja siksi just niin hieno tuollaisessa hillityssä neuleessa! :)

Anonymous: No kaikkia ei voi mitenkään miellyttää! :)
 
Minttu - älä muuta tukkaas. Se on nam nam.
 
Anonymous: ensi viikolla on tiedossa pientä trimmausta, mutta mitään sen suurempaa ei ole suunnitelmissa. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?