Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

@ Götgatan

Tuesday, October 13, 2009

@ Götgatan

Aurinkoisen syyspäivän ohjelmassa on ollut ravausta pressitoimistoissa, leppoisaa fikausta ja pikkuriikkisen shoppailua. Pressitoimistokierrokselta kameraan tallentui mm. Bronxin upeita ensi keväänä kauppoihin tulevia kenkiä ja shoppailusta saaliiksi tuli täydellinen kettu-neuletakki. Niistä on tulossa kuvia asap, mutta ensin päivän asu kuvattuna Götgatsbackenilla.

Aamusella oli sen verran hileetä, että kaivoin rotsin alle vanhan H&M:n Viktor&Rolf -malliston neuletakin. Se oli ehkä vähän hätävarjelun liioittelua, mutta eipähän tullut ainakaan kylmä. Tässä myös kertakaikkiaan ihanat uudet OTK:t hiukan selkeämmissä kuvissa...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Hej! Såg dig på SVT igår kväll :)!
 
Kiva asu ja huivi on aivan ihana!!!
 
Tuo laukku! Sitä minä ihailen, aina. :) Tahdon ehkä samanlaisen. Olen epätoivosesti yrittänyt löytää sitä oikeaa, mutta miten voi olla niin vaikeaa löytää käsilaukku?!? Kiiltää liikaa, on liian pieni, on väärän mallinen, värinen tai muuten vaan ei tunnu siltä. Tai on aivan liian kallis budjettiini. Oi ei.
 
B-M: Hih! Ja, jag var och pratade om hur vi klär oss... :)

Nuheila: Voi kiitos! Se on kyllä Peetun huivi, mutta sillä on niin monta, että niitä riittää lainaan minullekin!

Ouluntyttö: Täydellisen laukun löytäminen on vaikeaa! Etenkin, jos siihen pistää vähän enemmän rahaa, pitäisi sen olla sellainen, että sitä jaksaa katsella pidemmän aikaa. :)
 
Täydellinen asu...päästä varpaisiin.:)
 
Anonymous: Voi kiitos!! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?