Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

6 x farkut!!

Friday, October 23, 2009

6 x farkut!!

Cheap Mondayn ystiksessä oli odotetun kaltainen kaaos. Hyvissä ajoin ennen ovien aukaisemista oven taakse oli kertynyt satapäinen halpoja farkkuja himoava väkimäärä... Kuvassa näkyy ehkä 1/5 pitkälle Medborgarplatsenille kiemurtevasta jonosta. Lisäksi kaikki lähialueen pankkiautomaatit oli tyhjennetty käteisestä.

Sisällä tilaa oli onneksi ihan kohtuullisesti, eikä pakokauhumaista kaaosta päässyt syntymään (niinkuin viimeksi...). Kampetta oli aika paljon - pääasiassa farkkuja ja t-paitoja. Meinasin ensin saada itkupoturaivarin, kun tajusin, että kaikki farkut olivat joko kokoa 28/34 tai 31/34. Kiva juttu Cheap Mondayn kokoa 29/32 käyttävälle...

Kannoin kuitenkin rohkeasti kasan 28-tuumaisia farkkuja sovitustiloihin ja sain kuin sainkin kingettyä muutamat niistä päälleni. Peetu löysi kahdet Qooniak-mekkiset farkut, joten yhteinen saaliimme on kokonaiset kuudet uudet farkut!

Mutta tosiaan, enpä usko, että sinne enää kannattaa vaivautua paikalle... Kun siirryimme kassajonoon ammottivat myyntipöydät tyhjyyttään.

Sen sijaan huomenna täälläpäin olevia saattaisi kiinnostaa toinen ystis. Ruotsalainen Hunky Dory myy edellisten sesonkien loppuja ja mallikappaleita Odenplanin lähellä osoitteessa Norrtullsgatan 45, Studio 02:n tiloissa (2. krs Cliff Barnes ravintolan yläpuolella). Lauantain aukioloajat ovat 10-17. Hunky Dorylla tosin hinnat eivät olleet aivan pökerryttävän halpoja - esim. neuleesta sai olla valmis pulittamaan 30 - 40 euroa, mikä on tietysti murto-osa siitä, millä niitä myydään kaupassa, muttei kuitenkaan ihan Cheap Monday -tasolla.

Labels: ,


Comments:
Tykkään tosi paljon tuosta Hunkydorysta :)! Synd vaan, ettei sitä saa Suomesta oikein mistään :(. NK:lta sitten tarttuu aina jotain mukaan. Netistäkin voisi löytyä mutta kun en ole ollenkaan pro-nettishoppailija, niin ei ole tullut edes etsittyä...
 
Tanttu: Voi, sun olis tosiaan pitänyt siinä tapauksessa päästä tuonne Hunkydoryn ystikseen! Kaverini, joka on kanssa merkin fani, osti valtavan kassillisen kaikkea ihanaa! Itselleni monet ovat ehkä vähän turhan koristeellisia, mutta pari neuletakkia kalastin mukaani... :D
 
Mulle toi Hunkydory on samanlainen kuin Odd Molly eli osasta tykkään tosi paljon mutta sitten just joissain on "sitä jotain ihan liikaa". Eli kyllä ne kaikkein hörsyvimmät jää mun kohdalla kauppaan :)!

Jään siis edelleen haaveilemaan Tukholmaan muutosta ;)...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?