Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sonia Rykiel pour H&M!!

Monday, September 28, 2009

Sonia Rykiel pour H&M!!

Varmaan jokatoisen bloggarin sähköpostiin kolahti tänäaamuna H&M:n uutiskirje, jossa kerrotaan seuraavista yhteistyömallistoista Sonia Rykiel pour H&M. Kaikille muillekin tiedoksi, että überpariisilainen suunnittelija Sonia Rykiel on toteuttanu kaksi mallistoa H&M:lle. Kuulemma täysin uudenlaisen alusvaatemalliston lanseerauspäivä on 5.12.2009 ja neulemalliston 20.2.2010.
H&M onnistuu hämmästyttävällä tavalla ilahdyttamaan ja yllättämään yhteistyökuvioillaan. Tuskin maltan odottaa, että naisellisen, hauskan ja elegantin suunnittelun taitajan, Sonia Rykielin, luomukset saapuvat putiikkeihin. Uutta tällä kertaa on lisäksi, että alusvaatemallistoa myydään myös Rykielin omissa putiikeissa. Aikamoinen saavutus H&M:lle mielestäni!

Labels: ,


Comments:
Hyvästi rahat... Sonia on mun mielestäni ehkä maailman paras suunnittelija. Toivottavasti mallistossa on edes muutama huono vaate ;D
 
Kiinnostaa kyl tosiaan! Kyl mä vaan kunnioitan Henkkaa näistä suunnittelijayhteistöistä, joka mallistossa (paitsi mulle siinä Matthew Williamsonissa) on ollut Jotain.
 
Shandi: Älä kuule muuta sano! Tosi jännä nähdä, millaisia alusasuistakin tulee... Olisi älyttömän kiva saada jotain aikuisesti hauskoja alusvaatteita. Neulemallistosta tulee väistämättä herkullinen!

Sugar Kane: Olen tykännyt kanssa hurjasti (melkein) kaikista yhteistyömallistoista ja mun mielestäni niissä on sekä työn jälki että materiaalien laatu jo pelkästään sen verran normaalitasoa parempi, että hiukan korkeampi hinta on perusteltavissa jo sillä. Eli hinnoissa ei ole ainoastaan suunnittelijan-nimi -lisää.

Sitäpaitsi rrrrakastan Sonia Rykieliä!!
 
Samaa mieltä! En malta odottaa noiden neuleiden julkaisua!:)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?