Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Joka syksy sama juttu

Saturday, September 26, 2009

Joka syksy sama juttu

Ensin on aina tajuton angsti siitä, että kesä on mennyt, pitää laittaa sukat jalkaan ja sormikkaat on hukassa. Sitten sitä hankkii pari kivaa uutta syysvaatetta ja alkaa ajatella, että eiköhän tästä tänäkin vuonna taas selvitä. Mieli asennoituu siihen, että saa kääriytyä pehmoisiin neuleisiin, lämpöisiin huiveihin ja ajatus pimenevästä illasta varustautuneena kunnon villakangastakilla ja unelmabootseilla ei yhtäkkiä tunnukaan mitenkään vastenmieliseltä. Ja kuinkas sitten käykään. Aurinko helottaa pilvettömältä taivaalta ja päivälämpötilat huitelevat parissakympissä, vaikka kohta on lokakuu! Tunnelmoi siinä nyt sitten mohairneuleissa...

Onneksi illat on sentään sen verran viileitä, että ihana, aavistuksen pörrökarvainen suosikkineule ei tunnu liioittelulta.

Image and video hosting by TinyPic

Heh, heh. Testasin sitten virallista muotibloggari-posea, katson sivulle alas jalkaterät sisäänpäin kääntyneenä. U likez??

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mun mielestä Sugar Kanen mulle hoitamat Ril'sin mustat mokkanilkkurit on aivan käsittämättömän makeen näköiset. Ihan inapikkuisen platformia olisi voinut tehdä niistä myös ziljoona kertaa mukavammat, mutta hei, kuka on väittänyt, että estetiikan pitäisi olla jotenkin ergonomista...

Image and video hosting by TinyPic

Ilmoittauduin viime viikolla rakkaan lukioni (joo, aika kultaa muistot... ha ha!) 125 v. juhliin. Sen jälkeen on tullut vietettyä melkoisesti aikaa memory lanella. Päivän soundtrack on omistettu kaikille lukioaikaisille kavereilleni, mutta erityisesti Tinnille, Tuikelle, Kaijalle ja Puolueelle. ;D

Labels:


Comments:
Neule on aika makea "välikausineule" ;) Nyt on muuten ollut just kiva syksy, on voinut pukeutua silleen "ranskalaisittain", kun ei tarvi suoraan siirtyä hellemekosta toppatakkiin. Me likes.

PS en ole koskaan käsittänyt tuota klassikko-posetusta. Minusta se on aika kamala eikä vaatteetkaan siinä ole mitenkään edukseen?

t "saman lukion kasvatti" - en ole vielä osannut päättää menenkö noihin kemuihin.
 
akryyli hyrrrr.
 
Mä olisin kanssa NIIN ostanut tuon neuleen blogiputiikistasi kun sen ensin näin, mutta materiaalina akryyli, voi ei. Miksi kaikki "kiva" tehdään aina akryylista tai polyesteristä :(? Näyttää kyllä ihanalta mutta tiedän että sähköinen painajainen siitä tulee kun pakkanen kiristyy.
 
Näytät tuossa muotiblogi-posessa ihan joltain teinitytöltä. :D
 
Olen niiiiin catcera kun en itse pystynytkään sit pitämään noita buutseja lainkaan, ne olis niin makeet nyt kaiken kanssa!

Ps. ollaan verivihollisia, mä oon TYKin kasvatti! :)
 
Noi kengät näyttää niin mahtavilta! En valitettavasti osannut/kyennyt kävelemään niillä, joten jäivät siksi kauppaan.

Sun normaalit poseeraukset näyttävät paremmilta. :)
 
Samoissa puuhissa, kaivoin kashmirit just esille!
Mikä onkaan salaisuuteesi? Seesteisyys on laajentuntut myös valitsemiisi asukokonaisuuksiin,
värityksiin ja ihan sinusta huokuvaan varmuuteen ja kauneuteen. Ei nyt muutto ja maraton ole sentäs niin vaikuttavia tekijöitä elämässä :)
Ei tartte kertoa, mutta mietin itse miten saisin tälläisen potkun peffalleni :) ja muuttuisin vanhojen tapojen jauhajasta freesiksi ja elämäniloa huokuvaksi :)

Eilen kommentoin asuasi ja mietin myöhemmin mikä siinä hameessa häiritsi. Tulin siihn lopputuloskeen, että hame oli murrettua väriä ja sukkikset perusväriä eikä ne minun silmissäni iskeneet ainakaan kuvissa kovin hyvin yhteen. Et muissa uusissa valinnoissasi ole sotkenut perusväriä ja murrettua väriä samaan asuun:)

UU

Treen koulujen mainitseminen saa minut huokaisemaan. Lapseni urheiluharrastuksen vuoksi olen nukkunut treen koulujen luokkahuoneiden lattialla valvojana ja osaan rankata koulut vaan lattian kovuuden ja kuink paljon huoneessa vetää-seikkojen perusteella:)
 
Olet ihan Lena Ehnren näköinen :)
 
Milla: No tule ihmeessä Rellun bileisiin!! The more the merrier! :)

Tte: :)

Katariina: Niinno, eikai tuo ihan pakkaskelin neule olekaan...

Jenni: Hih! Täytyypä posettaa samalla tavalla toistekin! :D

Sugar Kane: Vai oot TYKkiläisiä!! ;DD

MJ: Kengät eivät kyllä valitettavasti ole maailman mukavimmat jalassa, mutta kyllähän niillä kulkee...

UU: Kuvat ilmeisesti vääristävät hiukan, sillä "chanel"-hameessa on tosiaan ihan puhdasta punaista. Muuten en olisi yhdistänyt kirkkaanpunaisia sukkiksia siihen.

Kiva, että edes näytän seesteiseltä... olo ei tosiaankaan aina ole ihan sama! :D

Anonymous: Lena Ehnre???
 
Aivan ihana neule!
Harmi vaan, että on muovia. Ei hengitä ja ainakin mua hiostaa kovasti... Mutta kaunis on :)
 
Tikkaritikkari: No tuo neule on niin harva ja reikäinen, että varsinaisesti hiostamisesta tuskin tulee ongelma. Mutta kyllähän kashmir olisi ihanampaa kieltämättä... :)
 
Ei mitään blogaajaposeita, pliis :) Mietin just yks päivä, että miten nuo sun asukuvat on aina niin erilaisia versus muiden ja sit tajusin: ahaa, sillä ei oo sitä ääliöposea niin kuin kaikilla muilla ja se hymyilee!
 
Mielettömän ihana neule!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?