Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Friday night...

Friday, September 04, 2009

Friday night...

Olen saanut hiukan palautetta, että päivänasuja tulee liian harvoin. :) Välillä iskee kuitenkin sellainen inspiraation puute pukeutumisen kanssa, ettei mitään rajaa. Kulunut viikko on sujunut käytännössä erilaisissa t-paita, farkut + jakku comboissa (kyllä, myös tämä tapahtuma - vaikka silloin kyllä kieltämättä koin olevani hiukan alipukeutunut. Mitä ei todellakaan tapahdu juuri koskaan!). Onneksi kivoja käyttökelpoisia farkkuja on varastoissa muutamat eikä teepparipuolellakaan ole varsinaisesti tyhjää. Jotenkin vain on tuntunut siltä, että ketä kiinnostaa. Moiset perussetit...

Fiilistä ja pukeutumiskerrointa nostaa yllättävän paljon, kun mustien farkkujen pariksi liittää sairaan hienon topin. Perjantai-illan seikkailuihin lähdetään siis varustautuneena siistillä neuleella, farkuilla ja killerikoroilla.

Sorppa kuvien laadusta... Jouduin ottamaan kuvat Peetun kameralla, koska omani on Karkilla lainassa. Täytyypi kyllä opetella käyttämään sitä, sillä Karkki on lähdössä piiiitkälle piiitkälle matkalle ja lupasin pikkuisen näppärän digipokkarini matkakaveriksi. Karkilla kun ei ole muuta kuin kännykän (surkea) kamera ja tuollaista reissua ei nyt voi kuvitellakaan tekevänsä ilman kameraa... Peetu on onneksi luvannut suhteellisen vapaan käyttöoikeuden omaan semi-järkkäriinsä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Eihän tuo pääntien reunaan piilotettu hakaneula taida olla ihan parasta, mitä topin toimivuudelle voisi tehdä, mutta en voi käsittää, miten sitä voisi säilyttää säädyllisyytensä rippeet edes ilman pientä suojausta...

Image and video hosting by TinyPic


Päivän soundtrack:

Labels:


Comments:
Toi sun toppi on niin hemmetin magee. Uulalaa.
 
Joku toinen melko avaralla pääntiellä varustettu toppi voisi toimia hyvin tuon alla... esim. nude tai muu vaalea väri. Sitte saisi pääntiekin roikkua sillä lailla kuin se on tarkoitettu, ilman hakaneulaa. Hieno paita, anyway!
 
Ihana toppi! Onko muute tulossa tietoon kuka voitti sen pikku palkinnon siitä syysilta jutusta?
 
On kyllä hieno neule! Mää varmaan laittaisin mustan avarahnpuoleisen topin alle. Juuri tänään oli muuten juttua ArelaLizzasta Aamulehden Valo-liitteessä (syysmalisto on kaupoissa). Mukavaa viikonloppua!
P.S. Oli muuten aika nastaa mahtua väljästi M-koon FAB-paitaan :)!
 
Upea paita! Ja mä kyl tykkään, että saa rintakehääkin näkyä rohkeasti, musta toi on just upee noin ^^
 
Hanna: No eikö olekin!! :)

Seeds: Olen testaillut kyllä kaikenlaisten toppien kanssa, mutta jotenkin en saa sitä toimimaan... Pitäisi varmaan hankkia joku vähän avarammalla pääntiellä varustettu.

Anonymous: Kiitti! Nyt on voittaja syysvinkkien lähettäjistä julkaistu!

Tuike: Juu, tarvii testailla jonkun topin kanssa... Kiva, jos tykkäsit t-paidasta! :)

Maria: Kiitti! Tykkään kyllä itsekin tuosta juuri noin, vaikka hakaneula hiukan vetääkin pääntietä... :)
 
Onko sulla permis?
 
Kiitos että aikanaan infosit tuosta Arelalizzasta. Olen haaveillut omasta neuleesta siitä asti ja nyt Desing Marketista mukaan lähti harmaa neuletakki ja se on täyttä rakkautta! Miten voikin olla jotain niin pehmeää...
 
Anonymous: Ei kun ihan luonnonsöherö! :D Tukena ainoastaan disp coren Beach Spray. :)

Tiinamaria: ArelaLizzan neuleet on kyllä jotain aivan taivaallista! Mielettömät materiaalit. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?