Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viikon paras ostos - Smashbox O-Plump!!

Monday, August 17, 2009

Viikon paras ostos - Smashbox O-Plump!!

Olen jo pitkään haikaillut luonnollisen vaaleaa, suorastaan hillittyä huulikiiltoa, jolla olisi mukava pieni huulia korostava ominaisuus. Olen kokeillut muutamia Smashboxin tuotteita (mm. likilegendaarinen primer Photo Finish ja luomiväritrio) ja ollut enemmän kuin tyytyväinen. Poikkesin viime viikolla bloggarireissulaisten kanssa PUBissa ja päätin hankkia testiin O-Plump -huulikiillon. PUB on tietääkseni ainoa paikka Ruotsissa, joka myy Smashboxia.

O-Plump -huulikiilto kuuluu samaan sarjaan kuin mahtava geelimäinen poskipuna O-Glow. Sarjan idea on, että läpinäkyvä geelimäinen tuote sopeutuu käyttäjän omaan ihonväriin ja muuttuu juuri itselle sopivaksi luonnolliseksi roosaksi.

Muutaman päivän käytön jälkeen olen todella tyytyväinen! Huulikiillon sävy on tosiaan luonnollinen ja kiiltoa ei ole liikaa. Tahmeuskin häipyy parin minuutin päästä lisäämisestä. Tuosta pullistelu-ominaisuudesta en oikein osaa sanoa. Ulkopuoliset tarkkailijat ovat sitä mieltä, että mitään merkittävää muutosta ei ole näkyvillä, mutta omasta mielestäni huulet näyttävät täyteläisemmiltä. Kaikkien plump-tuotteiden tapaan O-Plump kihelmöi huulilla jonkin verran ja joidenkin mielestä se voi tuntua ikävältä. Omasta mielestäni tunne on kuin ihanan tulisen green curryn jälkeen - eli vain ja ainoastaan pirtsakka ja miellyttävä!

Labels: ,


Comments:
Tiedätkö saako tätä tilattua helposti mistään netistä? Yritin katsella mutta en löytänyt hyvää ostospaikkaa.

Tahtoo kokeilla! :)
 
Nda: En ole löytänyt nettikauppaa, joka myisi Smashboxia ja toimittaisi myös Suomeen... Siksi olenkin niin innoissani, että sitä vihdoin saa täältä!! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?