Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

PerjantaiPeetu

Friday, August 21, 2009

PerjantaiPeetu

Ensimmäinen kouluviikko takana. Peetu on ollut tosi tyytyväinen lukiovalintaansa ainakin näin muutaman varsinaisen koulupäivän jälkeen. Ensimmäiset päivät olivat tietty periruotsalaiseen tapaan täynnä johdantoa, esittelyjä ja tietenkin ihania tutustumisleikkejä uusille oppilaille. Koulu on musiikkipainotteinen Rytmus-lukio, joita löytyy muutama ympäri Ruotsia.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Mille uralle Peetu on suuntaamassa?
 
mikä toi rintakoru on?
 
Tuli ultracoolista Peetusta ja sen Converseista mieleen, että mites partioharrastuksen laita? Ei ainakaan mun silmään oo osunu tältä kesältä juttua tytön leireilystä. Edelliset Converset muistan hajonneen juurikin leirillä.
 
Heippa!

Olen lukenut jo jonkin aikaa blogiasi. Anteeksi tungetteleva kysymys, ei tarvii vastata jos siltä tuntuu. Onko Peetu ja tää toinen (jonka nimeä en just ny muista :D) sun siskoja vai tyttäriä vai serkkuja vai kämppiksiä :D ? Ku oon vähän ulalla näistä kuvioista.
 
MyösYlpeäÄiti: No, eihän nuo Peetun suunnitelmat vielä kai kovin konkreetisia ole. Eikä tarvi ollakaan! Olen iloinen, että hän tykkää koulustaan, silloin yleensä opiskelumotivvatiotakin löytyy paremmin. :)

Anonymous: Se on itseasiassa mun rintakoruni, ihana kimalteleva pantteri, jonka oon saanut lahjaksi joskus ziljoona vuotta sitten.

Rraisa: Partioleiri meni tänä kesänä päällekäin musaleirin kanssa, jolla Peetu oli Suomessa. Ja lippukunta ei järjestänyt omaa leiriä, joten taisi intokin olla vähän laimeampi.

Kirppu: On käynyt mielessä, että pitäis oikein tehdä kunnon esittelypostaus meistä, kun tätä aika usein kysytään. Siis Peetu ja Karkki, jotka vilahtelevat täällä enemmän ja vähemmän, ovat molemmat mun tyttäriäni. :)
 
Hienoo, et Peetu on viihtynyt siellä suuressa maailmassa =) Suloinen rintakoru.
 
Laureate: Juu, hyvin viihdytään!! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?