Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Los abrazos rotos

Thursday, August 20, 2009

Los abrazos rotos

Leffailta tiedossa - ihanaa! Tällä kertaa ehkä hiukan paremmin Mintun makuun sopiva leffa kuin edellisellä kerralla. Liput on varattu Almodovarin tuoreimpaan "Los abrazos rotos" -elokuvaan (suomeksi kai "särkyneet syleilyt"). Huomenna siis mitä todennäköisimmin luvassa mielipidepostaus aiheesta...

Leffa-asu tyyliin "back to basics" - eli mustaa, valkoista ja vähän siltä väliltä... mutta valkoinen kauluspaita ei petä koskaan!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Erittäin toimiva asu!

Esitän vielä blogiputiikin syysuutuuksiin liittyvän kysymykseni uudestaan: Mitä siinä FAB-teepparin FAB-tekstin yläpuolella lukee? Kiitos, jos ehdit vastata!
 
Vimps: Sori, sori, että tämä vastailu laahaa vähän jäljessä! FAB-tekstin yläpuolella lukee: "Nous sommes juste".
 
Ihana, raikas asu ja frouva! Mitä pidit leffasta Almodovar-asteikolla?
 
SugarKane: Oh, thx!!
Leffa on mielestäni ehdottomasti katsomisen arvoinen! Ihan Kaikki äidistäni tasoinen juttu... Naisia hermoromahduksen partaalla on edelleen kyllä ihan parasta - ainakin muistaakseni. Edellisestä katselukerrasta on jo tosin aikaa. :)
 
Kuulostaa lupaavalta: Mun makuun Kaikki äidistäni on "aikuisista" Almodovareista paras, ja Naisia hermoromahduksen partaalla taas kaikkien aikojen huipuimpia leffoja! Se kestää uudelleenkatsomisen edelleen!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?