Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Joskus käy näin...

Tuesday, August 25, 2009

Joskus käy näin...

Kun käytännössä jakaa vaatekaapin sisällön parin muun kanssa, ei ole ihan harvinaista, että hiljaa mielessä suunniteltu asukokonaisuus päätyykin jonkun muun päälle. Olin ajatellut lähteä päivän seikkailuihin pukeutuneena rennosti ihanaan Moscow-Paris -teeppariin, yhdistettynä haaleansinisiksi kuluneisiin farkkuihin ja valkoisiin tennareihin. No, suunnitelmiin tuli muutos, kun samainen paita ehtikin päätyä Peetun ylle...

Image and video hosting by TinyPic

Hiusten leikkaaminen itse, ex-tempore, vessan peilin ääressä, Fiskarsin kynsisaksilla on näköjään geeneissä. Tosin Mintun edellisestä kynsisaksi-attackista on jo jonkun verran aikaa. Ihan nasta pörrö Peetun kampauksesta tuli - eikö vaan? Lyhyempänä ja kerrostettuna ainakin taipumus rentoon kihartumiseen tulee paremmin esiin.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Tosi kiva letti Peetulla! Kansipaikalla voisi tulla halvemmaksi ajella teidän kylppäriin oman kampaamon sijasta :)...
Missäs muuten ne sun ihanat siniset kesäfarkut luuraa, en muista nähneeni kuvia ensiesittelyn jälkeen?
 
Olettekos käyttäneet vielä shakiiri mattoa? Jos olette niin minkälaisia tuloksia olette huomanneet ym?
 
Tukka on huippu! Taipumisefekti tulee esiin täälläkin, jos "normaalia" lyhyemmäksi pätkäisee... kaverit yllättyivät kun näkivät lettini ekaa kertaa olkapäihin ulottuvana sitten vuoden 2001 tms :D "Onks sulla joku lievä permis tai jotain?"
 
tuo t-paita on kyllä aivan ihana!
 
Onks hää siun tytär? En oo lukennu kovin kauaa blogiasi.
 
Tuike: Ha ha! Kyllä voit toki tulla tänne leikeltäväksi.. Riskinä on hapsuinen indie-tukka!
Siniset kesäfarkut on ollut päällä aikas monta kertaa, mutta niinä päivinä ei ole ollut mahdollisuutta tai muuten vaan kerennyt ottamaan päivänasukuvia.

Anonymous: Juu ollaan käytetty! Kyllä se mukavalta tuntuu, mutta en nyt osaa sanoa, onko se apu kuitenkaan ihan kaikkiin vaivoihin... :)

Mirell: Peetulla on luonnostaan taipuisat hiukset - eli ei ole permistä. :)

J.: Juu ja se on tosiaan Peetun. Sain vähän kommenttia tytöltä, että esitin asian postauksessa niinkuin hän olisi vohkinut mun paitani. :D

Anonymous: Kyllä on!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?