Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pellavainen takkimekko

Wednesday, July 08, 2009

Pellavainen takkimekko

Olin tänään aamulla Sisuradiossa nauhottamassa "kesäpuhuja" ohjelmaa. Aiheena mikäpä muukaan kuin muoti. Melkein tunnin ohjelmassa kertoilen kokemuksia ja pölhöjä muistoja seikkailuistani muodin ja tyylin etsimisen ihmeellisessä maailmassa. Ohjelma lähetetään ensi sunnuntaina ja sen jälkeen se on kuukauden ajan kuuneltavissa netissä. Laitan kyllä linkin tänne, jos kehtaan... ;D

Syyllistyin aivan täydelliseen kardinaalimokaan. Kuinka ollakaan aamulla iski aivan tajuton kiire ja koska en halunnut olla myöhässä, laittautuminen jäi... miten sen nyt sanoisi... aikas vajavaiseksi. Matkalla tuumasin, että eihän mua kukaan radiossa näe. Tietenkin ensimmäisenä piti asettua kuvattavaksi. Ha ha!

Nyt illalla on ohjelmassa illallinen kaveriporukalla ja ehkä jotain muutakin kivaa, kun auringonpaiste ja helle palasivat houkuttelevasti takaisin parin ukkoskuuroisen päivän jälkeen. Asuksi valitsin todella ihan oikeasti ziljoona vuotta vanhan haaleanvaaleanpunaisen Jackpotin pellavaisen takkimekon ja aika harvoin ulkoilemaan pääsevät Fornarinan violetein kukin koristellut puukengät.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Päivän soundtrack:

Labels:


Comments:
Todella ihana, ja ilmeisesti ajaton mekko! :)
 
Mikä gardinaalivirhe?! :)
 
Se on muuten "kardinaalivirhe" ei gardinaali ellei kyseessä ollut tietoinen väännös garderobiin liittyvästä virheestä :)
 
Shoegal79: Jotkut vaatteet kestävät kyllä hyvin aikaa... :)

TT: Öh, kiireessä tuli kirjoitettua vähän epäselvästi. Siis moka, että menin "esiintymään" kotiverme-setissä...

Anonymous: Hee hee - niinpä tietenkin! :DD Kiitos korjauksesta! :)
 
Aiva upea asu!:)<3
 
MouMou: Voi kiitti!!! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?