Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Peetu is going to Finland!

Sunday, July 05, 2009

Peetu is going to Finland!

Peetu lähtee ihan justiinsa laivailemaan Suomeen. Reilun viikon musiikkileiri Nakkilassa odottaa ja sen jälkeen on ohjelmassa vapaamuotoista hengailua Tampereella.

Minttua taitaa jännittää enemmän Peetun laivareissu kuin tyttöä itseään. Käykää ihmeessä moikkaamassa jos törmäätte kahden kitaralaukun ja valtaisan bagin kanssa haahuilevaan neitokaiseen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Hitsi! Justiinsa eilen illalla lähdettiin Tukholmasta, ei kumminkaan samaan laivaan törmätty. :D
 
Pääsikö Peetu muuten siihen kouluun?
 
Hitsi suunnittelin iteki tonne Nakkilan musaleirille menoa mut jänistin vielä ja aattelin mennä vasta ens kesänä!:D Sepä oiski ollu aika hassua törmätä johonki netistä "tuttuun" tyyppiin samalla leirillä...
 
Heips Minttu!

Muistelisin joskus lukeneeni blogistasi, että sinulla olisi sellainen ihana Mulberryn nahkakantinen kalenterisysteemi... Nyt en enää löydä sitä kohtaa ja kuvaa mistään. Minkäkokoinen se sinulla on? Olen hieman silmäillyt semmoista Mulberryn Agenda-kalenteria :)
 
>Maria: No voi hitsi! Ette ihan osuneet samaan laivaan!!

Anonymous: Jooo!! Piti itseasiassa kirjoittaakin se just tuohon, että ihan muutama päivä sitten saatiin tietää, että Peetu PÄÄSI siihen kouluun, mikä sillä oli ykkösvalintana!

Wendy: Peetu olis ollut varmasti iloinen, jos olisi ollut edes joku "tuttu" samalla leirillä!

Lissu: Postaus on tosiaan jo vaikka kuinka vanha... :) Mun kalenteri on se keskikokoinen eli se, mikä on about A5. Tykkään siittä ihan hurjana ja nahka vaan kaunistuu vanhetessaan! En voi kuvitella siirtyväni elektroniseen kalenteriin, vaikka muuten oonkin aika tekniikkanörtti, kun tuo kalenteri on vaan niin ihana!! :D
 
Asutteko kolmestaan kämpässänne :-)? <3 Peetu on ihanan oloinen persoona!! (Samoin Karkki, jonka kuvankauniista olemuksesta näkee vain harmittavan harvoin kuvia... *vinkvink* ;--))
 
Anonymous: hih - olen yrittänyt kyllä houkutella Karkkia enemmän kuviin, mutta tyttö ei ole aina ihan kuvaustuulella! :)
 
Tervetuloa vaan tänne Nakkilaan! Ilmat eivät ole olleet ihan täysin mahtavat, mutta onneksi Jazz-viikko on edessä Porissa. Asumme nimittäin noin 500 metrin päässä leiripaikasta :) Terveisin toinen äiti & tytär- pari, jotka ovat innostuneet muodista :D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?