Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minä menen nyt Tampereelle!!

Tuesday, July 14, 2009

Minä menen nyt Tampereelle!!

Mutta ensiksi yö Viikkarilla! Tulkaa moikkaamaan, jos satutte samalle laivalle!

Mut tunnistaa tästä:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Shop uutisia!

Koska lomailemme nyt noin viikon Tampereen hurmaavissa maisemissa on Go 4 it vol 2 -blogiputiikin toimitusaika pikkuisen normaalia pidempi. Eli tilauksia otetaan vastaan ihan tavalliseen tapaan, mutta paketit lähtevät matkaan vasta ensi viikon loppupuolella! Pahoittelen mahdollista harmistusta ja hanklaluutta!

Labels:


Comments:
pst! kannattaa istuttaa tuo särkynytsydän (olihan se, etten kattonut väärin?) että se voi noin tuhat kertaa paremmin :-D

ja ps. ihana t-paita!
 
ei taia aika riittää kasveille...
vastavalo on armollinen yli 40-kymppisille:D
 
Osaisitko monitietoisena kertoa, mitä mahtaa tarkoittaa vanhemmassa vaatteessa (ehkä 80-lukua) oleva merkintä 34 F? C ja D ovat kyllä tuttuja, mutta F-määrettä en ole kyllä koskaan ennen tavannut. Tiedätkö sinä?
 
Piu: Hmmh, olen kyllä aika surkea kukkien hoitaja ja tosi iloinen, että tuo lahjaksi saatu kasvi on ylipäätään hengissä!

Anonymous: Eikös vaan olekin!! ;D

Anonymous: Nuo kirjaimet merkitsevät vartalotyyppiä. C on normaalivartalo ja D tukeva. En osaa sanoa täsmälleen, mikä F on, mutta jokin "muu" vartalotyyppi kuitenkin ts. lyhyt, pitkä tai hoikka. 80-luvulla kaavoitusstandardi oli eri kuin nykypäivänä (se muuttuu noin 15 vuoden välein) eli kirjainmerkintään ei voi suhtautua sinänsä kirjaimellisesti (hee hee, olipas nokkelasti sanottu!) vaan mitoitus voi olla muutenkin erilainen kuin nykypäivänä.
 
Eikös A tai B ollut hoikka? E on ainakin housuissa ns. omenavartalo eli vatsakas + kapea reisi.
 
Etkö asukaan enää siinä ihanassa omakotitalossa?
 
Tuike: Kaikki nuo kirjaimet viittaavat vartalotyyppiin... En kyllä muista ihan tasan tarkkaan kaikkien merkitystä, koska niitä käytetään nykyään niin vähän.

Anonymous: Viimeksi asuin omakotitalossa (jonka "ihanuudesta" voidaan olla montaa mieltä ;D) noin viisi vuotta sitten. Ja silloin minulla ei todellakaan ollut mitään blogia... ;D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?