Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Make up trends by Max Factor

Saturday, July 04, 2009

Make up trends by Max Factor

Max Factor oli vastuussa lähes kaikkien Tukholman muotiviikkojen näytösten make up lookeista. Ensi keväänä näyttää painopiste siirtyvän kasvoilla jälleen silmiin. Kevyesti sumuiset silmät nousevat hyvin esiin kuulaan luonnollisesti ehostetuilta kasvoilta. Lähes meikkaamattoman näköiset huulet komppaavat kauniisti raikasta ja sofistikoitunutta yleisilmettä.
Säbyn näytöksessä siniharmaalla toteutetut sumusilmät valkoisin kasarihenkisin kajalein on yhdistetty lähes meikkaamattoman oloiseen muuhun kokonaisuuteen.
Noir et Bank -näytöksen make up look on vielä askeleen puhtaampi. Kaarevat luonnollisen oloiset kulmakarvat nousevat esiin raikkaan sofistikoituneessa meikissä.
Tanskalainen Islaet jatkaa nude-huuli -linjalla, mutta silmät on ehostettu intensiivisiksi ja persikan sävyinen poskipuna antaa hehkua kasvoille.
Dagmarin look on raikas, aurinkoinen - suorastaan hiukan sporttinen. Pidän kovasti pikkuisen kiiltävistä huulista, jotka näyttävät luonnollisemmilta kuin ihan matta-nudet.
Ida Sjöstedtin tyyliin sopii loistavasti korallinpunaiset huulet ja tyylikkäästi harmaalla toteutetut sumusilmät.

Kiitos kuvista: Patriksson Communications

Labels: , ,


Comments:
Pidän itsekin välillä nudehuulipunista, mutta oikean nudesävyn löytäminen on haastavaa.

Kuvan malleilla on ruskettuneet tai ruskettuneiksi meikatut kasvot, ja jos naisella on sekä vaaleat hiukset että ruskettunut iho, nudet sävyt huulilla useimmiten toimivat. Itselläni taas on tummat hiukset ja kalpea iho - olen viimeinkin lämmennyt lievälle ruskettumiselle mutta en kasvojen alueelle - jolloin parhaimmalta huulilla näyttävät kylmät pinkit tai selkeästi punaiset, jopa oranssinpunaiseen taipuvat tiilenpunaiset. Useimmat nudesävyt saavat kasvoni näyttämään haudasta nousselta, enkä tavoittele sitä.

Tosin olen löytänyt muutaman oman ihonväriini sopivan nudesävyn, huulipunista Diorilta, huulikiilloista Diorilta ja Nuxelta.

Kaikesta huolimatta nudet huulet näyttävät useimmiten hyvältä, mutta kaikilla ne eivät toimi!
 
Vimps: Nude on kyllä tosi hankala catwalkin ulkopuolella. Vaikutelma on helposti aavemainen tai että on laittanut meikkivoidetta huulille ja unohtanut huulipunan. Vaikka catwalkilla matta nude on tosi tyylikäs ja vaikuttavan näköinen, on irl kuitenkin yleensä parempi, jos huulipuna/kiilto on enemminkin neutraali kuin nude - ja pieni kiilto lisää luonnollisuuden tunnetta. Mutta tärkeintä on tosiaan - ihan niinkuin sanot - että nude sävy sopii omaan ihon väriin.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?