Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The Local Firm SS 2010

Thursday, July 02, 2009

The Local Firm SS 2010

The Local Firm esitteli kolmannen mallistonsa juuri päättyneellä Tukholman muotiviikolla. Näytöstä hallitsi harmaan ja denimin eri sävyt yhdistettynä harjatun metallin hohteeseen, muovin kiiltoon ja agressiivisesti stailattuihin malleihin. Verkkomaiset legginssijutut, runtatut säärystimet ja pitkät teollisen oloiset ketjut miellyttävät kovasti silmää, samoin kuin kiiltävä silkkisatiini suloisessa riitasoinnussa risafarkkujen kanssa.

Tykkään myös hillittömästi tavasta, miten The Local Firm onnistuu tekemään tyylistä seksikästä ilman, että siinä olisi häivähdystäkään tyrkkymäisyydestä tai alentuvasta vihjailevaisuudesta. Päinvastoin.

The Local Firm vastasi ehdottomasti yhdestä muotiviikon parhaasta näytöksestä. Lisäpisteet elävästä musiikista!Varsin viehättävää, että koko back stage -henkilökunta marssii mukana loppukiitoksissa!


Tsekkaa myös, kun The Local Firm suunnittelijakaksikko rakentaa mood boardia:

Labels: , ,


Comments:
Hei Minttu!

Mistäs näitä vaatteita saa (tai ei kai vielä mistään, mutta onko Local firmillä oma liike jossain päin Tukholmaa)?

Miten on alet Tukholmassa? Vieläkö on hyvää tavaraa jäljellä ja millaisissa aleprosenteissa liikutaan? Olen tulossa ensi viikon viikonloppuna - can't wait!!

Oletko hankkinut itse jotakin alesta?
 
Mariela: Ainakin Jus myy The Local Firmiä! Omaa liikettä heillä ei tietääkseni ole.

Aleprosentit alkavat suurentua ja kamaa on vielä hyvin jäljellä - eli ihan loistava hetki saapua shoppailemaan Tukholmaan! Itse en ole vielä kerinnyt kiertelemään (miten voi olla niin kiire koko ajan! ;DD), mutta vielä ehtii... :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?