Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hengissä !!

Monday, July 20, 2009

Hengissä !!

Totaalisen suunnittelematon epävakainen blogiloma jatkunee ainakin vielä muutaman päivän. Auringossa kimalteleva Roine, saunominen ja mustamakkaran syöminen on just nyt kuuminta hottia täälläpäin. Välillä yritän pistäytyä täällä blogillakin, mutta käytettävissä olevat nettiyhteydet ovat olleet tällä reissulla vähän harvassa.
Mintun loppumattomia hölinöitä seikkailuista muodin ja tyylin ihmeellisessä maailmassa voi blogilomankin aikana kuunnella täältä: Minna Paakkulainen puhuu muodista. Haastattelija oli juoksuintoilija ja näköjään viimeisin maraton aikani kuuluu olennaisena osana tärkeisiin henkilötietoihini... Ha ha.

Labels: ,


Comments:
Mitä tossa takana lukee? Musta on maailman ainoo... Jäi nyt pahasti vaivaamaan kun osa tekstistä on piilossa!:D
 
veikkaisin, että maailman ainoo kurmeeruaka, jota saa syärä pipa päässä. :)
 
"Musta on maailman ainoo kurmettiruaka, jota saa syärä pipa päässä."
 
Tosi mielenkiintoinen oli toi radio-ohjelma. Olisi kivaa lukea muotitiedeopinnoista blogistasi. Olen toivonut, että kyseinen tieteenala tulisi myös helsingin yliopistoon. Se taitaa tosin olla turha toive, vaikka perästähän täällä on tultukkin monessa asiassa. Kiitti muuten siitä kirjavinkistä.
 
mitä ootko sä tampereella! Hitsi mä oon ihan pihalla blogimaailman tapahtumista, kesäloma sotkee blogien stalkkausrytmin ihan kokonaan :D
 
Anonymous: Taisit saada vastauksen jo noissa seuraavissa kommenteissa! ;D

Aoife: Yes!

Sikri: Juuri näin. Pahus kun oma pia jäi matkasta... ;DD

Kamikaze: Jonkun verran juttua löytyy tuolta "Fashion Theory" ja "opiskelu" -kategorioista, mutta voisihan sitä tehdä vähän tuoreempiakin juttuja aiheesta...

Nelliina: Hih, blogien lukeminen on jäänyt meikäläiseltäkin ihan minimiin näin kesäaikaan. Ehkä seuraavalla reissulla onnistutaan oikein tapaamaan!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?