Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Green summer ja paha paha hiusangsti!

Wednesday, July 29, 2009

Green summer ja paha paha hiusangsti!

Olen justiinsa lähdössä tapaamaan pitkästä aikaa hyvää ystävää, joka on palannut ziljoonilta kesälomareissuiltaan vihdoin takaisin kotiin. Vaikken mikään syysihminen olekaan, se hyvä puoli syksyssä on ainakin, että useimmat asiat palaavat takaisin päiväjärjestykseen, ihmiset palailevat kotiin matkoiltaan ja fika-kaveria ei tarvitse metsästää toiselta puolen maapalloa...

Kesä ja ihana auringonpaiste, jota rakastan yli kaiken, on tehnyt varsinaiset temput hiuksilleni. Keväällä otetut muutamat hillityt raidat ovat palaneet aivan vitivalkoisiksi ja muutenkin tuntuu, että koko kuontalo on ihan korppua. Vähänkö siis tekisi mieli pistää pätkiksi koko hoito... Ynnä kaikki mahdolliset tehohoidot ja miksei pikkuisen hillitympi sävyhuuhtelu. Raitojen suosiollisella avustuksella tyvikasvukin huutaa huolenpitoa. Äärimmäisen tyypillistä, että juuri pahimmassa kriisitapauksessa seuraavat vapaat ajat luottokampaajalle ovat yli kuukauden päässä!!

Kuvaushommelit menivät tänään urpo-tyylillä - eli luottaen pitkään käsivarteen, mutta ainakin kaunis Dagmarin paita erottuu ihan hyvin. :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Tuo vihreä pusero on mahtava ja väri sopii sulle loistavasti, joten satsaa jatkossakin vihreään! Mielestäni vihreä on klassinen ja aina-muodikas väri, tykkään.

-Sade
 
Lyhyeksi vaan.. mun mielestä lyhyt tukka nuorentaa. En siis tarkoita kuitenkaan, että näyttäisit vanhalta :) Omalla kohdallani näin vain kävi!
 
Sade: Tykkään vihreästä kovasti. En oikein tajua, miksi sitä on tullut käytettyä niin vähäsen...

Anonymous: Mulla on ollut monet kerrat lyhyet hiukset, ihan tosi tosi lyhyetkin, joten sikäli ajatus ei ole täysin vieras. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?