Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ale laajenee ja laajenee!

Monday, July 06, 2009

Ale laajenee ja laajenee!


Go 4 it vol. 2 putiikin ale senkun laajenee! Tänään aleen on singahtanut mahtavan kivoja vetimiä - kuten esimerkiksi ihania kesämekkoja, huippuhyvät shortsit ja rennonpehmeä kesäneule.

Tsekkaa kaikki aletuotteet täältä: KesäALE - 40 % !!

Labels:


Comments:
tULEEKO TUOSTA fELICIA sKIRTISTA MYÖS ALE? sIVUILLA SE NÄKYY -40% VAIKKA NÄYTTÄÄ ETTÄ OLISI NORMIHINTAINEN.
 
Anonymous: Voi, suurkiitokset huomautuksesta!! Olin sössinyt alepäivämäärä-kohdan tuon tuotteen kohdalla ja siksi se näkyi normaalihintaisena, vaikka on alessa.. Nyt virhe on korjattu!
 
Kattelin tota Susanna Cardigania ja mietin kokoasiaa. Peetuhan poseeraa niissä toisenvärisissä samanmallisissa, mikä koko Peetulla mahtaa olla siinä päällä? Mikä olis esim. S-koossa lantionympärys kun napit on kiinni? Siitä mulla yleensä kaikki kinnaa ;D
 
Rva Herttainen: Muistaakseni Peetulla on kuvassa M-koko (joka on itselläni nykyään käytössä), mutta kuva on tosiaan aika vanha jo. S-koon lantionympärys on 92 cm. Napitin neuleen kiinni ja mitta on
otettu niin, että neuletta ei "venytetä" yhtään. Eli kyllähän se
tuosta vielä joustaa tarvittaessa.
 
Kiitti! Mulla on toi lantio yli 100 cm joten noi isommat koot varmaan ois sitten aivan liian isoja ylhäältä. Ja kun ei oo kiva että se napitettuna olis ihan peppua nuoleva ;) Pitää olla ottamatta riski. Mutta elokuun puolessavälissä pääsen ihan Tukholmaan asti ja sieltä varmasti (toivottavasti!) löytyy noita kaupoistakin livenä niin pääse sitten sovittamaan :) Tuommonen neule on ollut jo hetken aikaa hakusessa nimittäin.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?