Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

2 x Cameron Diaz

Tuesday, July 07, 2009

2 x Cameron Diaz

Kummitytön rippijuhlia vietetään reilun viikon päästä ja jostain käsittämättömästä syystä iski jälleen tuttu tunne - mitä ihmettä laittaisin päälleni! Etsin pitkästä aikaa inspiraatiota celebrity-sivuilta ja vanha suosikki Cameron Diaz ei pettänyt tälläkään kertaa.
Valkoinen pitsimekko punaisin asustein näyttää ihanan raikkaalta sporttisen Cameronin päällä. Ihan valkoista en ehkä rippijuhliin haluaisi laittaa, mutta kesäisen vaivaton ja raikas, mutta silti huoliteltu tyyli viehättää. Varsinkin mekon yläosan urheilutoppimainen leikkaus tekee terää kokonaisuudelle. Ilman sitä vaikutelma olisi aivan liian mummon pöytäliina/yltiöromanttinen hörhö.
Tykkään ihan hurjasti kuvan musteensinisen mekon leikkauksesta!! Tuollaisen kanssa voisi hyvin mennä rippijuhliin ja moneen muuhunkin vähän hillitympää pukeutumista vaativaan tilaisuuteen. Tunnistaako kukaan, mistä mekko on peräisin? Tuskin budjetistani löytyy siihen varoja, mutta joskus, joskus tiedän Cameronin käyttävän myös TopShopia ja vastaavaa normilompakollekin sopivaa...

Labels: ,


Comments:
Ihana tuo eka tyyli
 
Tsekkaa www.clubmonaco.com
Tuolta vois löytyä jtn inspistä myös...
 
vittu, mikä kana....Käy Zarassa. ))))
 
Moi Minttu!

Tuli mieleeni vielä ennen Tukholmaan lähtöä, että millainen on hintataso Tukholmassa kampaajilla, entä palvelu (ovatko ystävällisiä)? Olisiko sinulla jokin hyvä (ja kohtuuhintainen) kampaaja, jota voisit suositella melko lähellä keskustaa?
 
Tuo musteensininen mekko on Stella McCartneyn mallistoa :)
 
tuo ensimmäinen on aivan syötävän ihana!
 
Kauniita mekkoja molemmat!

Mutta ihan tähän postaukseen liittymätöntä: kiitos kovasti putiikin puolelta tilatun vaatteen nopeasta toimituksesta, oon kovasti tyytyväinen :) Blogin puolelta voi käydä vilkasemassa miltä näyttää, jos kiinnostaa.
 
*~SL: Tosi herttainen ja raikas!

Juho: Ah, se valkopallollinen mekko olisi ihan täydellinen mun päälläni!! :)

Anonymous: kiitti vinkistä... ;D

Mariela: Kyllä ovat ihan kivoja (täällä on aika hyvä palvelukulttuuri...), mutta en tiedä, mikä on hintataso Suomessa. Itse käytän Åhlénsin t-bana-tasolta löytyvää Björn Axenin Urban -kampaamoa. Siellä leikkaus + väri on noin 150 euroa.

Appleb: Noniin, olisihan tuo pitänyt tunnistaa! Kiitti!

Satsu: Eikö!!

Maria: No tosi kiva kuulla, että olet tyytyväinen!! :)
 
Joku olikin jo ystävällisesti kertonut, että Zarasta saattaisi löytyä. Turun Zarassa osui silmiin kuosiltaan tuon henkinen mekko. Mallista en osaa sanoa, että toimiiko vyön kanssa.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?