Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Where the Action Is!!

Friday, June 12, 2009

Where the Action Is!!

Aamun auringonpaiste ehti sitten vaihtua varsin päättäväisen oloiseksi kesäsateeksi. Tosin Peetu ja Dun lupasivat, että pilvistä loppuu kohta pisarat ja keli muuttuu vähän vähemmän perinteiseksi festarisääksi - eli kuivaksi ja suht kauniiksi.

No vanhan festarikonkarin ja partiolaisen perusmantra on, että huonoja ilmoja ei olekaan. Päivän teema on siis kerrospukeutuminen. Where the Action is - I'm READY!!

Image and video hosting by TinyPic

Alimmainen kerros käsittää orgaanisesta puuvillasta valmistetun Stewart & Little -merkkisen t-paidan, Acnen mysbyxa-löysiksi muuttuneet farkut (malli HEX) ja viimeisiään vetelevät Puman tennarit. Uutukaisia Kedsejä en sinne potentiaaliseen kuraan vie tuhoutumaan.

Itseasiassa tuo t-paita on oikeasti ihan reilusti mekko-pituinen - eli jos sellainen ihme tapahtuu, että yhtäkkiä pukkaa älytön paiste ja helle, voin kiskaista farkut jalasta ja hillua teepparimekolla. Ei kovin todennäköinen skenaario tosin... On mulla aurinkolasitkin mukana! :D

Image and video hosting by TinyPic

Ensimmäinen lämpökerros on ArelaLizzan aivan ehdoton kashmir-neule. Menee pieneen tilaan, on lämmin kuin mikä ja vielä säteilee jotain alleviivaamatonta tyylikkyyttä. Mikä on tietty turhanaikaista festareilla, mutta mistä tällainen -köh- "kokeneempi" festarivieras on vain tyytyväinen.

Image and video hosting by TinyPic

Toinen lämpökerros: joskus ziljoona vuotta sitten hankittu pashmina. Samat kriteerit kuin kashmir-paidallakin.

Image and video hosting by TinyPic

Kolmas lämpökerros: Acnen nahkarotsi. Tulee yhdistettyä takuulla jo ekaan asuvaihtoehtoon.

Ja sit se pakollinen:

Image and video hosting by TinyPic

Sadeviitta, Granit. Saatu lahjaksi Carin Westerin ulkona Berzelii Parkissa pidetyssä muotinäytöksessä.

Ai hitsi, nyt mun täytyy lähtee kiitään hipitivii!! Ihana Miss Li aloittaa soittamisen ihan justiinsa. Päivän soundtrack tän päivän odotetuimman esiintyjän kunniaksi (okei - ei Neil Young ole ihan bad sekään!):

Labels: ,


Comments:
Hihii, ihana toi vika kuva! :D
Täällä on ollu sama homma sään suhteen. Aamuinen auringonpaiste vaihtui kesäiseksi sateeksi.
 
Samaa mieltä Micin kans: hauska kuva tuon sadeviitan kans :) Täälä pohjanmaalla on tänään ollu varsin aurinkoista ja suht lämmintäki, ihme kyllä. Itse olin viime viikonloppuna Sauna Open Airissa, ja pe ja la oli välillä sadetakki tarpeen. Olin ku paraski marjanpoimija sinisessä sadetakissani, hihii :) No mutta aika pieniä kuuroja sieltä taivaalta vaan tuli. Ilman sadetakkiaki olis varmasti pärjänny, mutta halusin suojata nahkatakkini vedeltä :)
 
Siis täällä ollaan taas innoissaan noista väreistä sun päällä, lämpimät sävyt sopii sulle niiiiiiiiiiiin hyvin! Lisää tällaista ja vähemmän mustaa/harmaata (ainakin yläosissa).
 
Huivin kivannäköisesti saaminen on ehkä vaikeinta. Tuntuu että kaikilta muilta se onnistuu mutta itse on kuin
kuristuskäärme kaulan ympärillä! :)
Kuvan punainen sopii tosi hyvin ja näyttää hyvältä! :)
 
Micci: Täytyy olla varsutautunut kaikkeen! Ja hyvä olikin... :)

Majayna: No, täällä ei kyllä voinut puhua pienistä sadekuuroista! Koko lauantain satoi enemmän tai vähemmän kaatamalla. Ha ha!

Anonymous: Kiitti, täytyypi yrittää tsempata värien kanssa...

Norppa, Noora: En ole mikään kova huivi-ihminen minäkään, mutta tuo pashmina on kyllä aikas ihana. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?