Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Testitulokset - Lumene Blueberry Curl Mascara waterproof

Monday, June 15, 2009

Testitulokset - Lumene Blueberry Curl Mascara waterproof

Kaksi testikertaa Lumenen vedenkestävän Blueberry Curl -ripsivärin kanssa takana ja voin sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen!

Ensimmäinen testaus tapahtui varsin extreme-olosuhteissa Tukholman maratonilla. Päivä oli kesän tähän mennessä kuumin, mittari huiteli parhaimmillaan melkein 30 asteessa. Kasvoilla oli ripsarin lisäksi vain normaali päivävoide ja 25 kertoimen aurinkorasvaa. Blueberry Curl pysyi varisematta ripsissä hikoilusta huolimatta, eivätkä matkan varrelle juoksijoita viilentämään viritetyt vesisuihkutkaan hetkauttanut.

Maratonin jälkeen kävin suihkussa, mutta varoin hieromasta silmiä ja kas kummaa - ripsari selvisi myös tästä koettelemuksesta ja pysyi sievästi paikoillaan.

Toinen testikerta oli tämän viikonlopun festareilla, missä itsepintainen sade teki kaikkensa romuttaakseen epätoivoiset yritykset jonkinlaisen tyylikkyyden ylläpitämiseen. Sadevarusteissa keikkuminen tuskin on kovin glamouria, mutta ripsiväri ei pettänyt tälläkään kertaa!

Puhdistus tapahtui molemmilla testikerroilla ainoalla taloudestamme löytyvällä meikinpoistoaineella (Peetun) eli L'Oréal Eye & Lip Make-Up Remover -litkulla. Jonkin verran joutui kyllä tekemään töitä, että pääsi ilman pandoja nukkumaan, mutta lopulta tuli kyllä puhdasta jälkeä.

Plussat:
+ luonnollinen lopputulos, kauniisti kaartuvat ja erotellut ripset
+ helppo käyttää
+ kestää todella hyvin varisematta ripsissä

Miinukset:

- puhdistus vaatii erityisen poistoaineen
- puhdistus suhteellisen hankalaa

Lumenen vedenkestävä Blueberry Curl on ihkaensimmäinen vedenkestävä ripsari, jota olen milloinkaan testannut. Jotenkin aikaisemmin olen kammoksunut juuri puhdistusta ja jostain syystä ennakkomielikuvani on ollut, että vedenkestävät ripsarit murustelevat ja varisevat tavallistakin pahemmin, vaikka vettä kestäsivätkin. Näiden ensimmäisten käyttökokemusten jälkeen olen jo ihan koukussa ja melkein valmis siirtymään kokonaan käyttämään vedenkestävää mascaraa.

Olisiko suosituksia, mitä vedenkestävää ripsiväriä kannattaisi kokeilla? Entä onko joku muu silmämeikinpoistoaine parempi kuin tuo L'Oréal Dermo-Expertise?

Labels: ,


Comments:
Se L'oréalin kaksikerroksinen on parempi. Öljykerros liuotaa hellästi vedenkestävän mascaran ja vesikerros vesiliukoisen.:) Kerrokset ravistellaan sekaisin ennen käyttöä.
 
Tuo on kyllä oma lempiripsarini! Kannattaa ostaa tosiaan joku nimenomaan vedenkestävälle meikille tarkoitettu poistoaine (yleensä 2-kerroksisia).
 
Olen käyttänyt tätä ripsaria jo jonkin aikaa ja olen tosi tyytyväinen, vaikka se onkin ollut tosi hankala poistaa. Olen kokeillut MouMoun mainitsemaa L'oréalin poistoainetta ja Lumenen omaa, kummallakin joutuu hinkkaamaan. Testasin pari päivää sitten ihan hyvikseni kaapista löytynyttä Lorealin de-maq expert geeliä, joka on tarkoitettu vedenkestävän meikin poistoon. En pidä tuotteesta muuten, mutta tämä ripsari lähti todella helposti pois.
 
Hinkkaamaan joutuu varmaan kai aina vähän, mutta itse olen todennut Lancomen puhdistusaineet aika tehokkaiksi. Ensin lapulla isoimmat pois ja topsy-puikolla kaavitaan loput silmän alta.
 
Juuri lauantaina kaverini kehui tuota ripsaria! Ja totesi myös puhdistuksen olevan hankalaa, mutta on löytänyt erään puhdistusaineen millä sitä saa melko hyvin poies. Joku Garnierin se oli, valitettavasti en nyt paremmin muista =(
 
Käytän samaa ripsaria ja oon kokeillut siihen muutamaa poistoainetta, joista Lumenen oma tuntuu toimivan parhaiten. Sillä saan sen lähtemään niin vaivattomasti kuin mikään vedenkestävä ripsari yleensä lähtee parhaillakaan aineilla :)
 
Jaksan edelleen hämmästellä, kuinka moni käyttää arjessa pelkästään jotain 'ei niin kovin hyvin vedenkestävää' ripsiväriä. Tietenkin osa tuotteista voi olla säänkestäviä, jolloin esimerkiksi pientä vesisadetta ei tarvitse pelätä.

Mielestäni eräs kauheimmista näyistä on nimittäin se, kun meikatut naiset joutuvat melkein paniikkiin ja yrittävät epätoivoisesti suojautua, kun sataakin yllättäen vettä. Toinen näkymä on se, kun ripsiväri on jo levinnyt pienen kosteuden takia. Karmeata. Jos meikkaa, eikö sitä voisi tehdä kunnollisin välinein eli juurikin vedenkestävin tuottein (lähinnä ripsiväri), jos on pienikin sateen mahdollisuus? Tätä kyllä tolkuttaisin naisille, jos minulle annettaisiin siihen mahdollisuus...
 
Meikkaisihan sitä useammin vedenkestävällä, jos sellaisen hyvä löytäisi... Tähän saakka kaikki kokeilemani vaan ovat epäonnistuneet siinä, mitä eniten kaipaan, eli ripsien tuuheuttamisessa. Uskaltaisikohan kokeilla nyt tuota blueberrycurlia..? Tosin saman tuotteen normaaliversioista ei minulla ole juurikaan hyvää sanottavaa.
 
MaxFactorin Lash Lift (muistaakseni) hyvä, Diorin Diorshow Waterproof aivan mahtava, paras! Clarinsin vedenkestävän meikin puhdistusaine on huippuhyvä! Lumenea ja L'Oréalia kalliimpi mutta kestää myös kauemmin kun ainetta tarvii vähemmän. Olen käyttänyt jo vuosia vedenkestävää ripsaria joka päivä, paljon huolettomampaa kuin tavallisen kanssa!
 
Muutaman putkilon sain tuota blueberryä kulutettua ennen vaihtoa diorshow iconiciin. Mulla toimi poistoaineena parhaiten lumenen oma, vedenkestävälle silmä-ja huulimeikille tarkoitettu putsari. Yritin alkuun jollain nivean aineella, mutta ei meinannut millään irrotta. Lumene sen sijaan sai ripsarit pois melko kivuttomasti. Edelleen on käytössä tuo sama aine, en ole viitsinyt yrityksen ja erehdysten kautta alkaa metsästää parempaakaan..
 
Kanebon 38 on vesiliukoisista ja vedenkestävistäkin aina vaan paras, ainakin omasta mielestäni. Nyt se tosin on loppumassa ja olisi ehkä hyvä ajankohta kokeilla jotain uutta.
 
Itse käytän Oriflamen vedenkestävää ripsaria, ja olen kyllä 100% tyytyväinen siihen! Ei varise, ei karise ja kestää kyyneleet siinä missä vedenkin!
 
Joop, olen itsekin kokeillut tuota kokeilemaasi tököttiä ja kulkee ehdottomana lemppariripsivärinä mukanani. :)
 
MouMou: Ok - tuo täytyy testata!

Cvalda: Olen kanssa tosi tyytyväinen ripsariin ja taidanpa alkaa käyttää sitä ihan päivittäin.

Ouluntyttö: Voisin kyllä testata tuota Lumenen omaa poistoainetta. Tykkään yleensä Lumenen tuotteista ja ne sopivat iholleni.

Krisse: Aikamoista hinkkaamista se taitaa olla, oli aine mikä hyvänsä...

Hippu: Ripsari on kyllä kehunsa ansainnut!

Brita: Mun täytyy kyllä testata toi Lumenen poistoaine. :)

Anonymous: No nyt sait mahdollisuuden! ;D

Anonymous: No ei tuo Blueberry Curl mitenkään erityisesti tuuheuttanut, mutta tykkäsin kovasti sen luonnollisesta lopputuloksesta.

Sanna: Clarinsilla on tosiaan ihania tuotteita! Diorin ripsaria voisi kanssa kokeilla, kunhan nyt totuttelen ensin Lumenen kanssa vedenkestävän käyttöön... :)

Aura: Ok - Lumenen poistoaine testiin ja heti! :)

Nda: Käytin tuota suosikkiKaneboa vuosikaudet, mutta sitten alkoi tuntua, että ripset lähtevät meikin mukana pois..

Miukku: Oriflamea en olekaan juuri testaillut - paitsi jotain lahjaksi saatua huulikiiltoa joskus muinoin. :)

Anonymous: Se on kyllä ihan yllättävän hyvä. Olen iloinen, että testasin, vaikka olinkin vähän ennakkoluuloinen etukäteen...
 
Ihan paras tuote on ainakin Suomessa myytävä Vival Oil Touch silmämeikinpoistolaput... Purkissa on 100 kpl öljyisiä hajusteettomia lappusia, joilla saa enempiä hieromatta ja silmiä ärsyttämättä rankatkin meikit pois...
 
Kokeilepa silmämeikin poistoon vanulappua ja apteekin perusvoidetta tai ihan vaan samaa kosteusvoidetta, jota muutenkin laitat kasvoillesi.
 
Kokeilin tuota Lumenen ripsaria (ei vedenkestävänä), ja inhosin joka kokeilulla sitä muovista teräväpiikkistä harjaa! Miten onnistuit olla tökkimättä silmiäsi puhki sillä?
Lumenen poistoaine on kyllä hyvää tavaraa (olen kokeillut ihanalle Max Factorin waterproofille ja parille muulle). Ainetta vanulapulle, sitten painaa kevyesti ripsiä vasten jonkun aikaa ihan rauhassa, ikäänkuin liottaa sen ripsarin (niinkuin parhaiten lähtee kynsilakkakin), niin välttyy turhalta hankaamiselta. Hyvin lähtee!
 
Mä käytän Nivean vedenkestävän meikin poistoainetta(Se on joku valkonen purkki sinisillä teksteillä) ja tykkään siitä ihan sikana, aine on puhdistusmaitomaista, eikä sellasta litkua :D Mulla on olut tai edellinen putkilo oli tuota samaa ripsiväriä mitä testasit ja muistelmien mukaan lähti hyvin tuolla nivean tökötillä =)Nyt käytän Rimmelin Sexy Curvesin vedenkestävää ripsarii ja se lähtee täydellisesti tolla tökötillä.
ps. tää oli eka kerta kun kommentoin sun blogiin, vaikka oon lukenu tätä jo yli vuoden =)
 
Mulla on Helen Rubinsteinin silmämeikin puhdistusnestettä, ja olen tykännyt :)
 
Suosikkiripsari on L'orealin vedenkestävä Telescopic. Pienehkö muoviharja jolla saa levitettyä värin tarkasti.

Poistan ripsivärin joko Natusan babyoililla tai Klover vaseliinilla. Ei tarvitse kummemmin hangata ja on luonnollinen kemikaaliton valinta :)
 
Seeds: Totta - tuota pitäisi kyllä kokeilla! Eikös näyttelijät ja muut esiintyjät tee juuri näin?

Tikkari: Ai et tykännyt harjasta? Sitä en tuossa postauksessa erityisesti arvostellut, mutta tykkäsin kyllä kovasti, kun se on sellainen napakka eikä epämääräinen hörö, niinkuin joillain..

Anonymous: Kiva kun kommentoit, vaikka ei täällä ole mitään kommentointipakkoa - itsekin olen aika huono kommentoimaan... :)

Nivealla on muutenkin hyvää ja edullista kosmetiikkaa. Käytän pelkästään Nivean silmänympärysvoidetta esim. Niiden meikinpoistoaine voisi sikäli sopia tosi hyvin mulle.

Italia: Tosiaan Helena Rubinstein on laadukas ja hiukan unohdettu merkki...

Laura: Muistan, että jossain vanhemmassa postauksessa monet kehuivat just tota Telescopia. Ja eikö niin, että vaseliini on just näyttelijöitten ja muiden, joilla on todella hevi meikki, suosikkipuhdistusaine?
 
Tääkin nyt sit kokeeksi hommas tollasen ripsarin, ja ekan päivän jälkeen täytyy kyl kehua! Harjasta en tykkää edelleenkään - auts! Sattuu kun tökkää vähänkin silmukkaan!
Mutta jos mulla pysyy ripsari niin sit se on todellakin vedenkestävää! Ykskään tähänastinen ei ole pysyny täydellisesti tai karisematta. Mun silmät vuotaa joka tilanteessa (tuuli, aurinko jne) ja ovat syvällä päässä (tihruset silmät ja ripset luomia vasten), ja ripset on harvat, lyhyet ja suorat.
Toi ihmeaine taivutti ne nätisti ja pysyi koko päivän!
Ja lähti nätisti Lumenen vedenkestävän mascaran poistoaineella, kun laittoi sitä vanulappuun ja hetken aikaa antoi olla ripsiä vasten. Se ikäänku liukenee siihen, eikä tarttenu pätkääkään hangata :)
Yes! Kiitti siis raportista, Minttu!
 
Tikkari: Oleppas hyvä - kiva olla avuksi! Itsekin teen melkein kaikki tällaiset päätökset blogijuttujen - tai lukijoiden kommenttien ja suositusten perusteella. Nyt siis ostoslistalla on Lumenen meikinpoistoaine! :)
 
Heh, täällä on testattu tuota Lumenen vedenkestävää ripsaria melkoisesti... Aamulla väri ripsiin, töihin koko päiväksi (tuulinen työmatka pisti silmät vuotamaan), sitten töiden jälkeen heilumaan moottorisahan kanssa mettätöihin (arvaa vain vuotiko silmät, kun sain niihin pihkaisia puunmurusia!). Tässä vaiheessa oli ihan pikkuisen havaittavissa murustumista. Sitten kävin vielä suihkussa, jonka jälkeenkin suurin osa ripsarista oli siellä missä pitikin - vain pikkuisen oli murusia silmän alla ja alaripsistä oli värit lähteneet. Eli aikamoista värkkiä!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?