Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nathalie Schuterman ale - 70%!!

Monday, June 22, 2009

Nathalie Schuterman ale - 70%!!

Jussit on juhlittu taas tältä vuodelta. Muotimaailman kiertokulussa se tarkoittaa, että viimeisetkin alennusmyynnit starttaavat tällä viikolla.

Olen pikkuisen nirso alennusmyyntien suhteen. 15% ja 20% alennukset tuntuvat lähinnä huonolta vitsiltä. 25% ja 30% saa joskus aniharvoin lämpenemään. Vasta 40% alennus alkaa tuntua oikealta alennusmyynniltä.

Iki-ihana luksusputiikki Nathalie Schuterman räväytti kerralla. 70% alennus tuntuu kunnolla jo kalliimmissakin tuotteissa.
Nathalie Schutermanin verkkoputiikissa on alkanut tänään ale ja tosiaan kaikki aletuotteet ovat -70%! (Yleensä alennusmyyntijargoni on sitä, että alennukset alkaen... ja sitten löydät yhdet sukat superalessa ja kaikki muu on tyyliin -15%) SALE sivulta löytyy monenmoisia herkkupalleroita, jotka yhtäkkiä ovat - jos ei nyt varsinaisesti edullisia - niin ainakin saavutettavissa olevan hintaisia..

Mintulle kelpaisi esim tummanruskea Pradan pitsihame (noin 380 €), Miu Miun karamellikuosinen silkkisifonkipaita (noin 200 €) ja Lanvinin kauniisti drapeerattu silkkimekko (noin 390 €).

Ja kyllä, Nathalie Schuterman toimittaa myös Suomeen...

Labels: ,


Comments:
Olen täysin samaa mieltä tuosta alennusprosenttiasiasta. Ysätävn kanssa juuri viimeksi viime viikolla naureskeltiin alennuslmoituksille kauppojen ikkunoissa: "Ale, Ale, 15-30%". Jep!

Jos tosiaan halutaan varastot tyhjiksi, niin esim. Jenkkilän alet ne vasta lämmittivät lompakkoa. Parhaillaan saimme nauttia -70%:n alennuksesta, ja ehkä joskus jopa siitä vähennettävästä loppu-/lisäalennuksesta.
 
Moikka! Oon jo pitemmän aikaa tätä blogiasi seuraillu ja nyt olis pikku kysymys kun varmasti hyvin tunnet Tukholman shoppailumahdollisuudet. Ollaan tulossa parin päivän visiitille ensi viikolla ja ajattelin kysyä, että voisitko kertoa vähän tälle 18-vuotiaalle shoppailuaddiktille vähän niistä kaupoista jotka ovat keskustan lähellä ja käymisen arvoisia? Kiitos :)
 
Tiina: Olen ihan samaa mieltä! 30% menettelee joskus, mutta vasta 40% alkaa tuntua oikeasti alennukselta.

Anonymous: TopShop, Monki, Weekday on takuuvarmat ehdokkaat. Samoin koko SOUK-galleria kannattaa koluta läpi. Lisää vinkkejä löytyy blogin "Tukholmavinkit" -kategoriasta ja halutessasi voit ostaa huikeaan 1,90 euron hintaan kirjoittamani Muotishoppaajan Tukholmaoppaan. Oppaasta löytyy kartat ja sen sellaista myös.

Opas löytyy täältä: http://www.go4itvol2.com/tuotteet.html?id=19/180
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?