Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lindex sommarmingel

Tuesday, June 16, 2009

Lindex sommarmingel

Terkkuja Lindexin kevätjuhlista!

Mukavan minglauksen lisäksi tsekkailin sillä silmällä syksyn tulevaa mallistoa. Monenlaista mukavaa landaa Lindex-putiikkeihin syyskuun alkupuolella - tarkemmin sanottuna viikoilla 35 - 39.
Epäsymmetrisesti leikattu räätälöity musta liivi kapein shaalikauluksin ja kankaalla päällystetyin napein täyttäisi mainiosti garderobin liivitarpeen. Diggailen erityisesti mielenkiintoista haalarimaista selkäosaa. Valitettavasti kuvasta tuli vähän rakeinen...
Mattapintaisin harmain pikkupaljetein somistettu huitula ei ole ihan edukseen sen paremmin henkarilla roikkuessaan tai salamalla otetussa kuvassa, mutta pehmeä hiilenmusta sävy ja kuvan antamaa mielikuvaa huomattavasti hillitympi paljettikoristelu teki tästä heti suosikin! Lisää vain mustat pillifarkut ja killerikorot...
Aivan täy-del-li-nen kasarihenkinen jakku löytyy ehkä pikkuisen yllättäen Lindexin syysmallistosta. Kauniisti poimutetut hihat antavat volyymia tyylikkäästi sivulle ja vain vähän ylöspäin. Juuri siitä syystä silhuetti on vuodelta 2009 eikä 1989... Muutenkin jakku on yksityiskohtia myöten viimeistelty, kivat taskut, kankaalla päällystetyt napit ja helmaosan laskostus. Todella potentiaalinen tulokas Mintun syysgarderobiin.

Ihastuin niin paljon, että oli ihan pakko testata jakkua päälle. En nyt tiedä miten edukseni minä tahi jakku on kuvassa, mutta kuinka moni voi kehuskella sillä, että yksi todellisista supemalleista on ottanut kuvia omaan blogiin!! No, Emma Wiklund on ehdottomasti yksi mukavimmista ja "normaaleimman" tuntuisista ihmisistä, joihin olen muotibisneksessä ikinä törmännyt.
Toinenkin jakku taisi päätyä juuri syksyn ostoslistalle. Näitä Chanel-henkisiä pikkujakkuja on näkynyt useimmilla halpisketjuilla Zarasta Gina Tricotiin ja H&M:ään, mutta kaikissa on mielestäni ollut jotain liikaa. Yksityiskohtia, pituutta, akryyliä... Lindexin jakku toimii parhaiten farkkujen kanssa ja vähemmän pömpöösisti stailattuna, mutta toisaalta, jos tilanne vaatii seriöösiä pukeutumista, riittää jakussa potkua myös siihen.

Illan yllätys - Lindex *hjärta* Rolling Stones - what the f***???
Näin se kuulkaas on. Lindexillä on virallinen lisenssi tuottaa The Rolling Stones -paitoja. Hieno paita, hyvä materiaali, kivat värit... ja silleen. Jotenkin vaan en kyllä oikein tiedä miten tähän nyt pitäisi suhtautua. Rolling Stones? Hei kamoon...

Labels: , ,


Comments:
Juuri kuin ehdin sanoa, että Lindex ei ole tänä vuonna ollut niin vahva kuin viime vuonna, niin Lindex yllättää. Aivan ihanalta näyttää tunika ja tuo jakku vaikuttaa siltä, että se on pakko saada.

Ja todellakin, rolling stones ja Lindex? Olen ollut hieman hämmennykissä h&m:n ja rollareidenkin yhteistyöstä, mutta että lindexkin. Tuon paidan printtikin on vielä kauhea. H&M:llä oli hienompia, vaikka en niistäkään vakuuttunut.
 
Styledrop: Olihan siellä esillä paljon ihan sitä persu-Lindexiä, mikä ei niin sytytä, mutta yllättävän paljon myös kaikkea tosi kivaa ja käyttökelpoista! :)
 
Noita Chanel-tyylisiä jakkuja on TODELLA paljon. Varsinkin Zara on suorastaan kopioinut täysin Chanel klassikot.Vaikka olenkin täysin tällaista vastaan, niin päädyin kuitenkin yhden hankinnan myös tekemään :)
 
Toi liivi on aivan sairaan hieno! Ja musta jakku :) Enkä olis ikinä uskonu että kehun jotain Lindexin vaatetta :D
 
Ihania juttuja! Lindex kyllä silloin tällöin yllättää aika positiivisesti. Tuo liivi on kyllä tosi hieno!
 
Ihan kivan näköisiä juttuja. Varsinkin toi paljeteilla koristeltu toppi ja toi puhvihihallinen jakku! :)
 
Tuohon edelliseen kirjoittamaani kommenttiin... Siis siinä pitäis lukea tietty perus-Lindexiä eikä mitään persuja...

Sirkku: Katselin kanssa just Zarassa yhtä, mutta siinä kanttaukset oli tehty ihme härpöttävästä sifongista... Ja samassa paikassa toista, jonka kangas oli tosi kiva, mutta malli oli mukailtu prätkätakista = not for me!!

Senni: No eikö olekin! Usein tsekkailen vaan Lindexin alusvaatteita, koska ne ne kyllä osaa, mutta varsinainen vaatepuoli ei ole paljoa sytyttänyt. Mutta nyt oli tosiaan mukava yllätys!

Christina: Nyt harmittaa, että kokeilin vain jakkua - olisi pitänyt kokeilla liiviäkin. Leikkaus on tosi siisti!

Chick Week: Tosiaan monenlaista kivaa tulossa. Ja nuo oli ihan normaaleissa Lindex-hinnoissa - eli ei mitään spesiaalimallistoa. :)
 
Oho, Lindex yllättää! Toi liivi on ainakin ihan tajuttoman siisti!
 
Löytyyhän onlylta ja henkkamaukaltakin rollari paitoja, mutta kyllähän tuo lindex tuli vähän puun takaa.. Saatan ehkä rollari paidan ostaa, omistan ihan niitä "oikeita" bändipaitoja sekä onlysta ostetun, ja tuo paljettitoppi kyllä pääsi ehdottomasti ostoslistalleni, jos se vaan näyttää hyvältä päällä. Kuinka pitkä se oli?
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?