Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jimmy Choo -kenkiä H&M:lle!!

Wednesday, June 17, 2009

Jimmy Choo -kenkiä H&M:lle!!

Upea kenkämerkki Jimmy Choo vastaa H&M:n tämän syksyn yhteistyömallistosta. Mahtavia uutisia kaikille kenkäfaneille, jotka ovat kuolanneet nenä ruudussa SATC:in tyttöjen korkovalikoimia!
H&M:n Jimmy Choo -mallistossa tulee olemaan kenkien lisäksi myös laukkuja, asusteita ja jonkin verran ihan vaatteita sekä naisille että miehille.
Ensimmäisten julkaistujen kuvien perusteella kenkämallisto vaikuttaa todella lupaavalta! Ei mitään nössöjä 10 cm korkoja vaan kunnon stilettoja. Jos vielä lesti on yhtä jumalainen kuin Jimmy Choolla muutenkin, ei voi muuta kuin odottaa, että syksy tulisi pian.
Melkein jo luulin, että alan pikkuhiljaa kyllästyä H&M:n yhteistyövirityksiin, mutta tämä oli kyllä niin onnistunut valinta, että kai sitä taas pitää olla kyynärpäät ojossa jonottamassa... :D

Labels: , ,


Comments:
Wau, mikä yhteistyö! Siis kerrankin oikein yllätysveto H&M:ltä. Näitä enemmän;)
 
tämä tyttö lähtee nyt hennesin oven eteen odottamaan että varmasti saa kengät haltuun. :D toivottavasti saatavuusmahdollisuudet tulevat olemaan siedettävät.
 
whoa! tämäpä oli kyllä aika ylläriuutinen. :) h&m on alkanut selkeästi panostamaan näihin yhteistyökampanjoihin. mitään seuraavana? vivienne westwood? :)
 
Oh my!! :D tahtoo tahtoo...
 
Yksi sana. Kenkäorgasmi!:D
 
FANTASTISTA!
 
Styledrop: Totta! Mietin mielessäni etukäteen, että mikäköhän saisi mut yllättymään, enkä oikein keksinyt. Mutta tää oli kyllä parempaa kuin osasin kuvitella!

Ruu: Mä taidan kanssa muuttaa henkkamaukan oven taakse asumaan!!

Sazu: Tosi vaikea kuvitella, mikä olisi sitten seuraava - mutta tää on kyllä aikas makea!

Maija: Vikan kuvan seepraraitaiset on mun!!!

MouMou: I KNOW!!! :D

Satu: No eikö olekin. Ihan tässä jo odottaa, että tulis syksy... Ha ha!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?