Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Iloisia kohtaamisia

Tuesday, June 09, 2009

Iloisia kohtaamisia

Blogosfäärissä tutuksi tulleiden bloggareitten tapaaminen on aina yhtä virkistävä ja mahtava kokemus. Tässä männäviikolla käytiin syömässä ja kumoamassa yksi (jos toinenkin) ihana tsekkiläinen olut Tukholmassa koulutusreissulla olleen Miccin kanssa mainiossa Bistro Boheme -ravintolassa. Jos nyt joku ei sattumoisin tiedä niin, Micci kirjoittaa Nurjimuksen Luola -nimistä muoti- ja lifestyleblogia.

Illan aikana ehdittiin ruotia blogin vaikutus omaan tyyliin, ilkeiden anonyymien törkeät kommentit ja rakkaan blogiharrastuksen muut ilot ja surut. Yksi hauskimmista keskustelunaiheista oli, miten paljon irl-minä eroaa blogimielikuvasta. Virtuaaliystävyys kun kuitenkin perustuu vain siihen pieneen sirpaleeseen, mitä itse kukin haluaa blogissaan paljastaa. Oma vastaukseni Miccille oli, että hän on paljon eläväisempi ja nauravaisempi kuin mitä varsin perusilmeiset päivänasukuvat antavat ymmärtää. No hän ei halua nauraa blogikuvissa ja itselläni on aina käsi vyötäröllä ja polvi vinkurassa...

Satunnaisen Tukholman kävijän kannattaa laittaa Bistro Boheme muistiin. Drottningatanilla vain parin korttelin päässä PUBista sijaitseva mutkaton ravintola tarjoilee täyttäviä salaatteja, muhevia keittoja ja syntisen ihania tsekkiläisherkkuja, kuten paneroituja juustoleikkeitä etc. kohtuulliseen hintaan. Varsinkin näin kesällä paikka on tosi kiva ja heidän suht iso teranssinsa yksi harvoja keskusta-alueen ulkopaikkoja, jossa voi syödä tukehtumatta pakokaasuun. Valitettavasti vuosi sitten toteutettu remontti teki sisätiloista epäviihtyisän kliiniset perus 2000-luvun alun malliin.

Labels: ,


Comments:
Näyttää olleen oikeen mukava juttutuokio :) Ois kyllä kiva joskus tavata bloggaajia livenä, ja nähdä että miten mielikuvat pitää paikkansa vai pitääkö.
 
Oli kyllä aivan älyttömän kivaa! :)
Kävin muuten keskiviikkona uudemman kerran Bistro Bohemessa ja suosittelen kyllä todella paikkaa kaikille.
 
Majayna: Pitäisi saada taas blogimiittijärkkäily käyntiin. Taisin luvata kutsua porukan Tukholmaan seuraavaksi... ;D

Micci: Oli tosiaan mielettömän hauska tavata teikäläinen! Pian uudelleen!! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?