Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fashion week by Berns

Monday, June 15, 2009

Fashion week by Berns


Parin viikon päästä starttaa jälleen Fashion week by Berns -nimellä tätä nykyä kulkeva Tukholman muotiviikko. Kevään ja kesän 2010 mallistoja tulee esittelemään ennätysvähän merkkejä. Liekö lama vai mikä vaikuttanut asiaan. Sinänsä harmi, että monta aikaisempina vuosina mukana ollutta kiinnostavaa ruotsalaista muotitaloa kuten esim. Rodebjer, Whyred, Minimarket, Tiger, Nakkna, Carin Wester, Filippa K ja Acne puuttuvat listalta, mutta ihan hienolta ohjelma silti vaikuttaa:

Maanantai 29. kesäkuuta

13:00 Opening show Dagmar

14:00 Islaet

16:00 The Local Firm

17:00 Noir et Blanc/Odeur

19:30 Cheap Monday, Telefonplan

Tiistai 30. kesäkuuta

14:00 Säby

15:00 Lagom

18:00 Hope

19:00 J. Lindeberg

19:30 Fifth Avenue Shoe Repair

20:30 Young Fashion Industry Award

Keskiviikko 1. heinäkuuta

11:00 Ida Sjöstedt, Berns Salonger

14:00 Bertoni, Berns Salonger

Melkein parasta kuitenkin on, että eräs nimeltämainitsematon suomalainen huippubloggari saapuu Tukholmaan raportoimaan muotiviikosta.

I have just one word for you: Party Party!!

Labels: ,


Comments:
Tämä ei nyt varsinaisesti liity postaukseesi, mutta olisin kysynyt sinulta Monkin, Weekdayn, Cheap Mondayn yms. (Ilm. edellä mainitut merkit kuuluu johonkin yhteen isompaan "juttuun", vaikka ovatkin eri merkkejä, tavallaan?) laadusta? Onko hyvä hinta-laatu suhde? Omat kokemukset?

Kiitos! :)
 
Vaikuttaa houkuttelevalta... Missaan tuon sitten yhdellä päivällä. Olisihan sitä voinut mennä Bernsin kulmille haistelemaan tunnelmaa. :)
 
EmEm: Juu kaikki nuo mainitsemasi merkit kuuluvat nykyään H&M:lle.

Laatu on kaikilla mielestäni erinomainen suhteessa hintaan. Eli ei mitään Acne-superlaatua, mutta kaikki t-paidoista farkkuihin kestää hyvin hintaansa nähden pesua ja pitoa. Cheap Mondayn farkut lörpsähtävät käytössä helpommin kuin kalliit merkit, joten kannattaa ostaa napakat jo valmiiksi. Ne myös haalistuvat varsin tehokkaasti pesussa... Muuten t-paidat etc. kestävät kyllä hyvin vertailussa kalliimmillekin tuotteille. Mutta tietenkään tuolla hinnalla ei saa mitään luksus-laatua. :)

LizaJane: No voi! Milloin olet tulossa? Torstaina? Silloin taitaa kyllä muotikaravaani olla jo kesälomilla...
 
No, torstaina hyvinkin. Ollaan torstaista (2.7.)seuraavan viikon keskiviikkoon. Tukholmassa on onneksi paljon muutakin ihanaa; alennusmyynnit, piknik Hagassa, ilta Mosebackenilla yms. (Harmittaa vaan kun missaa jotain yhdellä päivällä - tieto lisää tuskaa...)
 
LizaJane: Joo - aina ikävä missata jotain, mutta tuohon aikaan Tukholma on kyllä loistava paikka muutenkin!
 
viikko ja olen siellä.
en malta odottaa!
puss och kram
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?