Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fashion Rocks @ Berns

Thursday, June 25, 2009

Fashion Rocks @ Berns

Olen vetkuillut koko päivän auringon kuumentamilla kallioilla ja uinut (varsin jääkylmältä tuntuvassa) Mälarenissa. Ja tosiaan oikein uinut uinut - enkä vaan mamoilukastautunut! Tällaisina päivinä ajantaju on helposti normaaliakin huonompi, tai optimistisempi. Mikäs kiire tässä, kun aurinkokin paistaa..

No ihan tajuton kiirehän siitä sitten äityi, kun piti laittautua ihmismäiseen kuntoon illan Fashion Rocks -tapahtumaa varten. Kevyt kenttäangsti oli taas iskeä, kun mietin, mitä ihmettä laittaisin päälleni. Lopulta päätin kiskoa niskaan tajunnanvirran ensimmäisenä mieleen iskostaman kokonaisuuden. En ole kyllä ihan varma, miten karheanhimmeä luonnonvärinen pellavahame toimii silkkisen paljettitopin kanssa, mutta mielestäni Vagabondin kiiltonahkasandaalit kokoavat homman kivasti ja lopputulos on just haluamani. Eli riittävän gaala, mutta kuitenkin täkäläiseen ilmapiiriin (ja omaan "en-nyt-ihan-välttämättä-halua-erottua-tosi-selkeästi" -olotilaan) sopivan rento.

Image and video hosting by TinyPic

Kummasti topin helma rutussa kuvassa... Se on kyllä ihan suora. :)

Image and video hosting by TinyPic

Tsekkaa ihanat Franco Caterinin käsityönä tekemät korvikset!! Ja illan teemaan kuuluu ehdottomasti kynnet, jotka on lakattu sävyllä Rock Star Skinny. :)

Image and video hosting by TinyPic

Päivän soundtrack illan line upin kunniaksi:


Eiliseltä unohtui kaikessa kiireessä kokonaan päivän soundtrack asun yhteydestä, mutta se olisi todennäköisesti ollut esmes tämä. Amen. :)

Huomenna luvassa perusteellinen raportti itse Fashion Rocks -tapahtumasta. Paikalla on mm. Tiia Vanhatapio ja IvanaHelsinki!!

Labels:


Comments:
imo...pikkasen liian luiseva olet noin avonaiselle yläosalle...
 
Hyvältä näyttää :D
 
Anonymous: Kiitos palautteestasi. ;DD

Heini: THX! :)
 
Ei oo luiseva vaan oikein nätti! Ja saa laihatkin pitää avonaisia vaatteita :O
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?