Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fakiiriterapiaa

Thursday, June 18, 2009

Fakiiriterapiaa

Stadiumilta on tullut mahtava uutuus kaikille selän ja niskan alueen vaivoista kärsiville. Villin näköinen piikkimatto hieroo selän akupisteitä, parantaa verenkiertoa ja poistaa näin jännitystä ja kipuja. SOC W ACUPRESSURE MAT -niminen fakiirimatto on valmistettu pehmeästä umpisolumuovista, piikit ovat ihan kovaa muovia.

Hain maton eilen postista, joten ihan hurjasti emme ole sitä vielä ehtineet testailla, mutta ensimmäisten käyttökertojen jälkeen tuntuu, että piikeillä makoilu tosiaan toimii!
Aluksi piikit tuntuvat aikas teräviltä ja tekevät melkein hiukan kipeää. Tunteeseen tottuu kuitenkin helposti ja sen jälkeen olo on oikein hyvä. Itse pidin päällä ohutta paitaa - ihan niinkuin Peetukin kuvassa. Todelliset fakiirit - kuten esimerkiksi Karkki - makoilevat suositellut 20 minuuttia matto paljaan ihon alla.

Verenkierto tuntuu tosiaan elpyvän ihan selkeästi. Siihen ei tietty tällaiselle niskajumiselle päätetyöskentelijälle paljoa vaadita. Pienikin huomio niska-hartiaseudulle antaa ison helpotuksen. Mattoa voi ohjeiden mukaan käyttää myös muiden kropan osien elvyttämiseen. Seuraavaksi aion testata, miten juoksemisesta välillä kipakasti jumiintuvat pakara- ja reisilihakset tuumaavat piikkikäsittelystä.
Pikaisen testauksen jälkeen lopputulos on se, että matolle on meillä koko ajan jonoa - mikä varmaan on paras mahdollinen arvosana. Hintaa kapistuksella on täällä hitusen alle 500 kruunua, mikä tarkoittanee noin 50 euron hintaa sillä puolen Pohjanlahtea. Mielestäni hinta ei ole paha, kun ajattelee, mitä hieronnat ja muut hoidot yleensä maksavat. Lisäksi uskon, että tuollaista vempelettä tulee jopa käytettyä. Toisin kuin monia muita härveleitä, joiden käyttöön tarvitsee jonkun toisen apua.

Juuri ennen avonaisen puvun päälle pukemista en kyllä piikkimattokäsittelyä suosittele. Piikit tekevät varsin veikeän näköisen reikäkuvion ihoon ja tasaantuminen kestää hetkosen nuoremmillakin. :)

Labels: ,


Comments:
Tollasta vois olla mielenkiintoista kokeilla. Eikö vilkastunut verenkiertoi voisi jotenkin kaukaisesti vähentää selluliittiakin :'D.

juliet xxx
 
Moikka,

omistan kaksi pientä piikkilevyä joilla hoidan niskan jumituksesta johtuvaa migreeniä. Nimikin näillä on, dermapunktio-levy. Omani olen hankkinut vaihtoehtoisia kivunhallintakeinoja myyvältä taholta ja voin sanoa että toimivat.
 
Mitenkäs tuollaisen (tai manjaanan mainitseman pienen piikkilevyn) sais itselleenkin?
 
Tuohan vaikuttaa hyvältä! Jos todellaki siitä ois apua jumittuneisiin niskaan ja selkään, niin minä kyllä joskus vielä hommaan tuommosen. :)
 
Hei!
Suomesta ollaan itse ostettu vastaavanlainen piikkimatto. Se on kyllä hyvä :)Ja itse sanon kyllä että paljas iho on paras, paidan läpi eivät piikit edes tunnu.. Nnoita myydään ainakin luontaistuotekaupissa ja "eko"kaupoissa, tai sellaisesta oon sen itse hankkinut :D
 
Kiva kuulla kokemuksia tästä matosta, kun olen itsekin sellaisen hankintaa miettinyt :)
 
Juliet: Hei toihan on hyvä idea! Täytyykin testata "ongelma alueelle"! Heh!

Manjaana: Nyt olen jo ehtinyt testailla mattoa pari kertaa ja olen tosiaan samaa mieltä! Nimenomaan jännityksistä johtuviin kipuihin piikkikäsittely on ihan ehdoton!

Juminiska: No tuo, mikä meillä on, on myynnissä ihan Stadiumissa.

Majayna: Tosiaan olen nyt tässä juhannuksen aikana testaillut tuota vähän enemmän ja voin sanoa, että mulla inakin toimii!

Anonymous: Tuo meidän matto on tosiaan Stadiumin versio, mutta kai niitä tietenkin muualtakin saa.

Chic Week: Isoin ongelma tuollaisten "kotihoito"-juttujen kanssa on, että niitä ei aina tule alkuinnostuksen jälkeen käytettyä... :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?